Instagram/KateHusdon
Instagram/KateHusdon
13|09|2017 10:27
SHARE
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Εξοργισμένες οι φαν της Κέιτ Χάντσον μετά από πρόσφατη δήλωση της για την καισαρική


Η Κέιτ Χαντσον έκανε ένα αυθόρμητο σχόλιο για την μέθοδο της καισαραικής στη γέννα. Αυτό που δεν είχε προβλέψει όμως ήταν πόσο «θόρυβο» θα προκαλούσε. 

Οι περισσότεροι διάσημοι είναι αρκετά προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και στις λέξεις που χρησιμοποιούν, τόσο για λόγους πολιτικής ορθότητας όσο και για λόγους δημοφιλίας και δημοτικότητας.

Η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της, δύο χαρακτηριστικά στα οποία έχει «εκπαιδεύσει» το κοινό της μέσω των αστείων stories που κάνει στο Snapchat και στο Instagram. 

Ωστόσο κανείς (οκ, σχεδόν κανείς) δε βρήκε αστείο αυτό που είπε για τη μέθοδο της καισαρικής και οι φαν (ή μπορεί και οι αγνοί haters), και βασικά οι γυναίκες-μητέρες φαν της, εξαπέλυσαν την οργή τους μόλις διάβασαν το σχόλιο της.

Η ιστορία ξεκινά από τη φωτογράφιση που έκανε για το τεύχος Οκτωβρίου του αμερικανικού Cosmopolitan και τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό.

 

 

Μέρος της εν λόγω συνέντευξης είναι οι απαντήσεις σε ένα γρήγορο quiz-ερωτηματολόγιο το οποίο συμπεριλάμβανε μια ερώτηση σχετικά με ποιο είναι το πιο τεμπέλικο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της. Η απάντηση της Χάντσον ήταν «Η καισαρική τομή!» (αναφερόμενη στην τελευταία της γέννα, πριν από 6 χρόνια).

Και τότε ποιος είδε την αμερικανίδα μάνα και δε τη φοβήθηκε. 

Πολλές από τις εξοργισμένες μητέρες έσπευσαν να σχολιάσουν στο λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram καταδικάζοντας ως «αναίσθητη», «αφελή» και «ελαφρά τη καρδιά» τη δημόσια δήλωσή της.  

Αυτό που ειπώθηκε έντονα ήταν ότι το σχόλιο δεν είχε καμία ενσυναίσθηση υπενθυμίζοντας ότι για ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών το να γεννήσουν με αυτή τη μέθοδο δεν αποτελεί ακριβώς δική τους επιλογή, αλλά ο τοκετός οδηγείται εκεί λόγω επιπλοκών. 

«Καθώς οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουμε επιλέξει την καισαρική σαν μέθοδο τοκετού- τουλάχιστον εγώ σίγουρα όχι- και έχω κάνει δύο, είμαι σε θέση να πω ότι το να κάνω καισαρική ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ, υπέφερα και μου πήρε αρκετό καιρό να επανέλθω. Οπότε μερικές από εμάς είμαστε λίγο πιο ευαίσθητες σε αυτό το θέμα», ήταν ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν. 

Στον αντίποδα όμως, υπήρξαν και πολύ πιο ήπια σχόλια, αφού μπορεί η καισαρική να θεωρείται «βαρύ χειρουργείο», αλλά -όπως είναι λογικό- ένα πράγμα δεν έχει τον ίδιο συναισθηματικό και σωματικό αντίκτυπο σε όλους. 

«Εχω κάνει τρεις καισαρικές τα τελευταία 4 χρόνια και βρήκα αυτό το σχόλιο ξεκαρδιστικό. Είναι κάτι που θα έλεγα κι εγώ η ίδια γαι αστείο. Όλοι σήμερα είναι υπερευαίσθητοι και πάντα ψάχνουν κάτι για να παραπονεθούν», έγραψε μια άλλη φαν.

Είναι από τις λίγες φορές που η Χάντσον δέχεται αρνητική κριτική για κάποια δήλωση/κίνηση της, αφού θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητή στην γενική συνείδηση και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε κάτι από όλα αυτά.

Η 38χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ryder και τον 6 έτων Bingham. Τον δευτερο της γιο τον γέννησε με καισαρική. 

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους με ίδιο κούρεμα, αφού η ηθοποιός πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι της για χάρη της καινούριας της ταινίας.