H Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της Μάντοξ (αριστερά) και Παξ, Φωτογραφία: Αpimages
H Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της Μάντοξ (αριστερά) και Παξ, Φωτογραφία: Αpimages
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Ο Μάντοξ Τζολί-Πιτ στην πρώτη του συνέντευξη: Η μαμά μου είναι ένα θαύμα


Την πρώτη συνέντευξη της ζωής του έδωσε ο Μάντοξ, ο μεγάλος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του διαζυγίου των γονιών του.

Ο 16χρονος μίλησε στο περιοδικό «People», στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρει η μητέρα του, όπου μοιράστηκε την εμπειρία του ως executive producer της ταινίας «First They Killed My Father» χαρακτηρίζοντας τη μητέρα του θαυμάσια και διασκεδαστική.

«Είναι διασκεδαστική, αστεία και εύκολη στη συνεργασία. Είναι ένα θαύμα», δήλωσε ο Μάντοξ το πρώτο από τα έξι παιδιά της.

Πρόσθεσε ότι προσπάθησε να προσφέρει όσο περισσότερα μπορούσε στα γυρίσματα: «Προσπαθούσα να βοηθήσω οπουδήποτε μπορούσα», είπε ο έφηβος. «Από τις συναντήσεις, το σενάριο μέχρι την προετοιμασία των γυρισμάτων και επιβλέποντας το υλικό».

Η δραματική ταινία, η οποία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Lung Ung, δημιουργήθηκε για το Netflix και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

Ο Μάντοξ δεν ήταν το μόνο από τα έξι παιδιά της Τζολί που συμμετείχαν σε αυτή την ταινία. Ο 13χρονος Παξ εργάστηκε ως φωτογράφος.

Η Αντζελίνα ήταν αυτή που ζήτησε από τον Μάντοξ να εργαστεί για αυτή την ταινία καθώς είχε να κάνει με την πατρίδα του, την Καμπότζη.

Mάλιστα όταν η ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε επισκεφτεί την Καμπότζη μαζί με τον Μάντοξ για χάρη της ταινίας αυτής, είχε πει χαρακτηριστικά: «Η ταινία αυτή είναι ο δική μου δίοδος για να εκφράσω ένα «ευχαριστώ» στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ . Ένα μέρος επίσης αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου και αυτό είναι ο… Μάντοξ!».

Η διάσημη σταρ έγινε μητέρα όταν υιοθέτησε τον Μάντοξ το 2002.

Σημειώνεται ότι ως αφορμή για την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τη Τζολί, ήταν ένα περιστατικό βίας του Πιτ σε βάρος του Μάντοξ.

Μάλιστα διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μπραντ Πιτ φέρεται να χτύπησε τον Μάντοξ υπό την επήρρεια αλκοόλ. 

Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από τη Γαλλία προς τις ΗΠΑ, ο Μπραντ Πιτ και η Αντελίνα Τζολί άρχισαν να τσακώνονται. Ο 15χρονος Μάντοξ, πετάχτηκε για να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Τότε, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο Πιτ του επιτέθηκε με βία και η Τζολί μπήκε ανάμεσά τους για να τον σταματήσει.

Apimages
Apimages

Όσο για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί αρκέστηκε να σημειώσει στο περιοδικό: «Έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου. Νομίζω πάντως ότι είμαι λίγο περισσότερο δυνατή». 

«Ολοι έχουμε δύσκολες στιγμές, αλλά ως μητέρα έχω ευθύνη ως προς τα παιδιά μου και αυτά είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ολα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα» συμπλήρωσε.