Facebook/ Gainesville Police Department
Facebook/ Gainesville Police Department
14|09|2017 10:18
SHARE
VIRAL ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Aστυνομικοί από τη Φλόριντα βγάζουν selfie και αναστατώνουν το ίντερνετ με την ομορφιά τους


Πως τρεις αστυνομικοί κατάφεραν, εν αγνοία τους (και χάρη στην εμφάνισή τους), να βοηθήσουν ουσιαστικά την πόλη τους μετά από τον τυφώνα Ίρμα .

Την τελευταία εβδομάδα η Φλόριντα πλήγεται από το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Ίρμα. 

Την Κυριακή, το αστυνομικό τμήμα του Gainesville στη Φλόριντα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook, μια selfie που έβγαλαν 3 αστυνομικοί, εν ώρα υπηρεσίας, καθώς ετοιμάζονταν να αναλάβουν καθήκοντα για τον τυφώνα Ίρμα.

«Οι αστυνομικοί Nordman, Hamill and Rengering, της νυχτερινής βάρδιας είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία. 
 

 

 

Δεν ξέρουμε ποιος διαχειρίζεται τα social media του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος, αλλά υπέθεσε ότι θα είχε ενδιαφέρον οι πολίτες να δουν τα όργανα της τάξης της τοπικής κοινωνίας να αναλαμβάνουν δράση. Όντως είχε. Αλλά πολύ περισσότερο απ' αυτό που μπορεί να φανταζόταν. 

Ας πούμε πως ήταν μια στρατηγική κίνηση αφού η φωτογραφία άρχισε να δέχεται άμετρητα κολακευτικά σχόλια από γυναίκες που επευφημούσαν την ομορφιά των αστυνομικών σε σημείο που μερικά άγγιζαν τα όρια του σεξισμού. 

Με έναν πρόχειρο απολογισμό, η φωτογραφία έλαβε σχεδόν 440.000 (!) likes και σχεδόν 267.000 share και περισσότερα από 174.000 comments ξεπερνώντας το φράγμα του viral. 

Ας δούμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και πετυχημένα. 

(«Ποτέ μου δεν έχω δει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο στην ίδια φωτογραφία», γράφει αυτή η χρήστρια του Facebook). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι που τους ζήτησαν να τους κάνουν «ημερολόγιο». 

 

 

Το αστυνομικό τμήμα του Gainesville, μετά από τον «τυφώνα» των σχολίων που σάρωσε το προφίλ του στο Facebook,  τελικά, ανέβασε το ίδιο ποστ με ένα update όπου με πάρα πολύ χιούμορ ευχαριστεί και λέει τα εξής: 

«1. Πεθαίνουμε για τα σχόλια σας. Μάλιστα κάποια από αυτά έκαναν τους αστυνομικούς μας να κοκκινίσουν.

2. Η κα. Νordman και η κα. Hamill είναι καταγοητευμένες που οι σύζυγοί τους έχουν τόσες φαν.

3. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Αστυνομικός Rengering (αυτός στα δεξιά με τα φανταστικά μαλλιά) είναι single. 

5. Θερμή παράκληση να μην καλέσετε την Aμεση Δράση και ζητήσετε αυτό το γκρουπ αστυνομικών συγκεκριμένα.

6. Θα φτιάξουμε ημερολόγιο. 

Σας ευχαριστούμε για τα ξεκαρδιστικά σας σχόλια. Μας έφτιαξαν την ημέρα. Όσο για το ημερολόγιο θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε πολύ γρήγορα ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών από τον τυφώνα στη Φλόριντα».