Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της, Κάρι Ντάγκλας, Φωτογραφία: Αpimages
Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της, Κάρι Ντάγκλας, Φωτογραφία: Αpimages
NYFW

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς- Κάρι Ντάγκλας: Μαμά και κόρη έκλεψαν την παράσταση στην Εβδομάδα μόδας


H 14χρονη Κάρι Ντάγκλας και η μαμά της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πήγαν στο fashion show του Michael Kors και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της εκδήλωσης με την κοινή τους εμφάνιση. 

Το μήλο λένε κάτω από τη μηλιά θα πέσει και η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει πάρει τα γονίδια της εντυπωσιακής μαμάς της. 

Οι δυο τους παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την επίδειξη μόδας του γνωστού Αμερικανού σχεδιαστή στα πλαίσια του Fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 και εντυπωσίασαν τους πάντες με το στιλ τους

Η γοητευτική ηθοποιός του Χόλιγουντ επέλεξε να φορέσει ένα sexy και ιδιαίτερα κομψό μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του Michael Kors, ενώ η νεαρή Κάρι επέλεξε μια φούστα σε κίτρινο χρώμα την οποία συνδύασε με μαύρο off-the-shoulders top.

Όπως ήταν λογικό, οι δυο τους έκαναν τα φλας να πάρουν φωτιά, αφού το συγκεκριμένο δίδυμο συνδύασε την διαχρονική γοητεία και κομψότητα της Ζέτα Τζόουνς με τον φρέσκο αέρα της μικρής της κόρης.

Ανάμεσά στους υπόλοιπους καλεσμένους του Fashion show ήταν η Ναόμι Γουότς, η Νικόλ Κίντμαν, η Κέιτ Άπτον και η Άσλεϊ Γκράχαμ.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν όταν έχεις πατέρα τον Μάικλ Ντάγκλας, μητέρα την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και παππού τον Κέρλ Ντάγκλας να μην μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από το πεπρωμένο της γοητείας.

Η 14χρονη έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του Χόλιγουντ και όνειρό της είναι να ακολουθήσει μια καριέρα πολλών αστέρων, σαν αυτή των γονιών της.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει δηλώσει για τα παιδιά της (την κόρη της και τον γιο της Ντίλαν που είναι πλέον 17 ετών) στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ: «Ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα βήματά μου. Ξέρω ότι θα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά με παππού τον Kερκ (Ντάγκλας), με εμένα και τον Μάικλ, έχουν έμφυτη την αγάπη για τον κόσμο του θεάματος. Είναι πολύ καλοί. Συμμετέχουν σε μιούζικαλ και θεατρικά έργα. Εχουν το ταλέντο και το ένστικτο να τα καταφέρουν».

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image