Lady Gaga συναυλία /Apimages
Lady Gaga συναυλία /Apimages
15|09|2017 09:53
SHARE
LADY GAGA

Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η Lady Gaga -Yποφέρει από ινομυαλγία


Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο και το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Lady Gaga μας είχε προϊδεάσει κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο φεστιβάλ του Τορόντο,όταν είπε ότι θέλει να συνεχίσει την δημιουργική της δουλειά, αλλά πως χρειάζεται ένα διάστημα αποθεραπείας.

Η προγραμματισμένη της συναυλία για τις 15 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ «Rock in Rio» της Βραζιλίας, ακυρώθηκε καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως στο νοσοκομείο και μάλιστα με αφόρητους πόνους να την ταλαιπωρούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σταρ δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δείχνοντας την τρέχουσα κατάστασή της και σε αυτήν τη φωτογραφία η ίδια απεικονίζεται με ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή. Στη λεζάντα της εικόνας η σταρ γράφει χαρακτηριστικά προς του Βραζιλιάνους:

«Βραζιλία, είμαι στεναχωρημένη που δε νιώθω αρκετά καλά για να πάω στο “Rock in Rio”. Θα έκανα οτιδήποτε για εσάς, αλλά πρέπει να φροντίσω το σώμα μου τώρα. Ζητώ την ευσπλαχνία και την κατανόησή σας και υπόσχομαι ότι θα επανέλθω και θα εμφανιστώ για εσάς σύντομα. Λυπάμαι τόσο και σας αγαπώ πάρα πολύ.»

 

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ έβγαλαν με τη σειρά τους επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως η Lady Gaga υποφέρει από σοβαρό πόνο.

Μάλιστα η Lady Gaga έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter (αλλά και στο Instagram) για τους πόνους αυτούς το εξής:

«Με πήγαν στο νοσοκομείο και δεν είναι απλά ένας πόνος στο ισχίο ή η κόπωση της περιοδείας. Έχω έντονο πόνο. Είμαι σε καλά χέρια με τους καλύτερους γιατρούς.»

Η εφημερίδα «O Globo» της Βραζιλίας μεταφέρει ότι η ακριβής αιτία της νοσηλείας είναι ο χρόνιος πόνος που αισθάνεται η Αμερικανίδα στους γοφούς, εξαιτίας της ινομυαλγίας από την οποία πάσχει.

Στο φεστιβάλ «Rock in Rio» την σταρ θα αντικαταστήσουν οι Maroon 5, που ούτως ή άλλως θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Ο Adam Levine και η μπάντα του θα εμφανιστούν στη σκηνή τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, ενώ ως προς τις προγραμματισμένες μέχρι το Δεκέμβριο συναυλίες της δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό.

TAGS