Instagram/ParisJackson
Instagram/ParisJackson
15|09|2017 10:08
SHARE
INTO THE WILD

Η Πάρις Τζάκσον κάνει κάμπινγκ και γίνεται ένα με τη φύση


Αν και βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην έρημο, η κόρη του Βασιλιά της ποπ έχει μοιραστεί πλούσιο υλικό από το road trip της. 

Έχει δηλώσει ότι αγαπάει και έχει αποδεχτεί τις ατέλειες της, έχει πολλά τατουάζ, αφήνει τις τρίχες να μεγαλώνουν φυσικά πάνω στο σώμα της τόσο στις μασχάλες, όσο και στα πόδια της (μάλιστα εμφανίστηκε έτσι στα Mtv Video Music Awards για να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό) και αδιαφορεί για τα δηκτικά σχόλια που δέχεται για την τριχοφυία της.

Ο τρόπος ζωής της, φαινομενικά, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που κάνουν τις συνομίληκες της ενζενί του Χόλιγουντ. Κι ενώ έχει ενστερνιστεί μια πιο εναλλακτική φιλοσοφία ζωής σε πιο ήρεμους τόνους, ταυτόχρονα φροντίζει να κρατά και μια ισορροπία με τα φώτα της δημοσιότητας τα οποία και στρέφει προς τα πάνω της για να περάσει body positive ή μηνύματα κατά του ρατσισμού. 

H Πάρις Τζάκσον, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται σε νέες πνευματικές αναζητήσεις ενώ ο νέος της στόχος είναι να έρθει σε πλήρη αρμονία με τη φύση. 

Αυτή τη φορά λοιπόν, στρέφει όλα τα βλέμματα για άλλη μια φορά πάνω της καταγράφοντας λεπτομερώς το road trip που κάνει αυτή τη στιγμή μαζί με μια φίλη της, στο Joshua Tree της California, μια απέραντη έκταση ερήμου, δυτικά του Λος Άντζελες όπου έχει πάει για να έρθει πιο κοντά με την εσωτερικότητα της. 

Ιnstagram/ParisJackson
Ιnstagram/ParisJackson

Μέσα σε λίγες ώρες έχει ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες και stories από το οδοιπορικό της. Μεταξύ αυτών και λήψεις από επιβλητικούς βράχους, άγριες ερημικές εκτάσεις, αλλά και στιγμές από τη ζωή στο κάμπινγκ την οποία φαίνεται να «κατέχει». 

Η ανατολή 

 

 

Το πρωινό της ξύπνημα και τις πρώτες γουλιές τσάι από ένα σκουριασμένο τενεκεδάκι. 

 

 

 

 

 

Η σκηνή τους 

 

 

 

Ένα στιγμιότυπο από την πρωινή τοπλες γιόγκα

 

 

 είναι μόνο μερικές από τις στιγμές που έχει μοιραστεί με τους περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers της στο Instagram ενώ η πιο πρόσφατη της φωτογραφία δείχνει τις γάμπες της με τριχοφυία.

 

 

Τις φωτογραφίες που ανεβάζει συνήθως δε τις συνοδεύει με λεζάντα, αλλά σε μια λήψη που τη δείχνει να οδηγεί το αυτοκίνητο που έχουν πάρει μαζί τους γράφει «Τhe mountains are the soundtrack to this roadtrip -Τα βουνά είναι το soundtrack αυτού του roadtrip».

 

 

 

 

 

 

Όπως έχει δηλώσει στόχος αυτών των διακοπών είναι να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να κάνει μια εσωτερική επανεκκίνηση με αφορμή την έναρξη του φθινοπώρου. 

 

 

«Ο Οκτώβριος κοντοζυγώνει...και αυτό σημαίνει κάμπινγκ στην έρημο», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα στο λογαριασμό της στο Twitter. «Μπορώ να νιώσω όλες μου τις αισθήσεις να οξύνονται από τον ενθουσιασμό», προσέθεσε. 

Πέρα από τις πνευματικές της αναζητήσεις όμως, η Πάρις δουλεύει κανονικά για τα γυρίσματα της ταινίας Gringo, μιας κωμωδίας δράσης στην οποία συμμετέχει ανάμεσα σε ένα καστ ονομάτων όπως Σαρλίζ Θερόν και Αμάντα Σέιφριντ και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τη νέα χρονιά.