apimages
apimages
15|09|2017 16:16
SHARE
ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τι πίνει κάθε πρωί και το έχεις κι εσύ στην κουζίνα σου


Αυτό είναι το μυστικό που της χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα.  

Είναι μια από τις ηθοποιούς που φροντίζει επιμελώς το σώμα και την εμφάνισή της και ειδικά τα τελευταία χρόνια ακολουθεί έναν πολύ υγιή τρόπο ζωής, στον οποίο, άλλωστε, οφείλει και την εντυπωσιακή της σιλουέτα. 

Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην Amy Sedaris από το περιοδικό Harpeer's Bazaar, μίλησε για τον τρόπο ζωής της και τις υγιεινές συνήθειες που ακολουθεί. 

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι, χάρη στην ελληνική της καταγωγή, λατρεύει το μαύρισμα αλλά, πλέον, έχει στραφεί σε τεχνητούς τρόπους, αφού ο ήλιος απαιτεί προιόντα υψηλής προστασίας τα οποία δε συμπαθεί ιδιαίτερα.  

 

 

 

 

 


Εδώ τη βλέπουμε μαζί με τον φωτογράφο Mario Vivanco που επιμελήθηκε τη φωτογράφιση της για το περιοδικό. 

 

Επιπλέον  μίλησε και για την επιθυμία της να ανοίξει το δικό της κέντρο ευεξίας. «Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα χώρο με θεραπείες για το πρόσωπο, κυκλικές προπονήσεις και μαθήματα διαλογισμού και ένα καφέ που θα έχει τις υγιεινές εκδοχές όλων των λαχταριστών φαγητών ή γλυκών που μπορεί να στερείται κάποιος που ακολουθεί έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και διατροφής». 

Μεταξύ άλλων, η σταρ που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ξεχωρίζει και για τη νεανική της επιδερμίδα, αποκάλυψε το μυστικό της. 

«Δε θα πω ψέματα, παίρνω πολλές βιταμίνες», δήλωσε. «Κατα καιρούς αλλάζω τον τρόπο διατροφής μου, αλλά αυτή την περίοδο πίνω μηλόξυδο», πρόσθεσε επιβεβαιώνοντας τα οφέλη αυτού του υλικού. 

Δεν είναι το μόνο της μυστικό. «Επιπλέον πιστεύω ότι όταν έχεις εσωτερική ηρεμία, είσαι πιο χαρούμενος», είπε. «Η ζωή είναι μικρή και έτσι έχω αποφασίσει να απομακρύνω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου», συμπλήρωσε δείχνοντας μας το δρόμο που εκείνη ακολουθεί για την κατάκτηση της ευτυχίας.