Instagram/TheAshleyGraham
Instagram/TheAshleyGraham
16|09|2017 10:18
SHARE
ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ

Η Άσλει Γκράχαμ χορεύει πάνω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου μόνο με τα εσώρουχα


Θυμάστε αυτή την υπέροχη αίσθηση που νιώθατε όταν ήσασταν μικρή και χοροπηδούσατε πάνω στα κρεβάτια; Η Άσλει Γκράχαμ αποφάσισε να την αναβιώσει. 

 Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έλαβε τέλος, δίνοντας τη σκυτάλη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, και το πληθωρικό μοντέλο, αποφάσισε να το γιορτάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. 

Τι πιστεύετε ότι έκανε για να χαλαρώσει από την απαιτητική εβδομάδα που πέρασε;  

Πήγε σε κάποιο σπα; Όχι. Ζήτησε να της κάνουν μασάζ; Πάλι, όχι. Εκατσε στον καναπέ του σπιτιού της με τις πιτζάμες; Ούτε. Έκλεισε ραντεβού για περιποίηση; Δε νομίζουμε.

 Α! Μήπως ανέβηκε στο κρεβάτι του ξενοδοχείου και άρχισε να χοροπηδάει; Ναι. 

Instagram/TheAshleyGraham
Instagram/TheAshleyGraham

Η 29χρονη ακτιβίστρια σε θέματα body positive έκανε μερικά πάνω-κάτω στο στρώμα και ανέβασε τις αποδείξεις της γενναιότητας της στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Για να απολαύσει ακόμα περισσότερο τη στιγμή, αποφάσισε να μείνει μόνο με τα εσώρουχα της, ένα σουτιέν και ένα ψηλόμεσο σλιπ σε γήινους τόνους που αναδείκνυαν τις καμπύλες της, αφήνοντας τα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά πάνω στους ώμους της, δημιουργώντας ένα πολύ ανέμελο εφέ κατά τη διάρκεια του bounce.

Μάλιστα το σουτιέν εντυπωσίασε τόσο πολύ τις followers της για τη στήριξη που προσέφερε που ζητούσαν να μάθουν ποιας εταιρείας είναι. 

«Αναχώρηση για Λος Άντζελες τώρα!! Σας ευχαριστώ @editionhotels για την υπέροχη διαμονή κατά τη διάρκεια της γεμάτης Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόκρκης», έγραψε το χυμώδες μοντέλο στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η μελαχρινή καλλονή περπάτησε στο show του σχεδιαστή Michael Kors και των εσωρούχων AdditionElle ενώ παρευρέθηκε σε μια σειρά από fashion events. 

 

MICHAEL KORS Thank you for having me in your show for another season!! ILYSM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις