Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑ

Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρική εμφάνιση στην πρεμιέρα της -Με τα παιδιά και τον πατέρα της


«Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου»: Ετσι τιτλοφορείται η ταινία που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Aντζελίνα Τζολί και έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί, απαστράπτουσα. Με τη συνοδεία των παιδιών της έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και από την σημαντική, για εκείνη, βραδιά δεν έλειπε ο πατέρας της, Jon Voight.

Η παρουσία του θεωρήθηκε ομολογουμένως ένα από τα highlights της βραδιάς μιας και οι διαταραγμένες σχέσεις τους πολλές φορές έχουν απασχολήσει τα media.

Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox, Vivienne Jolie-Pitt έκλεψαν τα βλέμματα στο πλευρό της μητέρας τους στο κόκκινο χαλί. Η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε για την εμφάνισή της μια ονειρική δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Christian Dior (η τουαλέτα είναι κομμάτι από τη συλλογή του οίκου για το Φθινόπωρο του 2017). Το εντυπωσιακό strapless φόρεμα αποκάλυπτε και τα τατουάζ στην πλάτη της ηθοποιού.

Το outfit της Αngelina Jolie συμπληρώθηκε με διαμαντένια σκουλαρίκια και ασορτί κολιέ. Η πρεμιέρα της ηθοποιού ήταν οικογενειακή υπόθεση και εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τα φωτογραφικά φλας που αχόρταγα την απαθανάτιζαν. 


Η ταινία της Angelina Jolie ήδη έχει αποσπάσει θερμές κριτικές. Μάλιστα, ο Ben Kenigsberg από τη Νew York Times τη χαρακτηρίζει ως ένα φιλμ που μαγνητίζει, που έχει γυριστεί με δυναμισμό και ρέει..».


 


 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Φωτογραφίες:  Splash / Ideal Image