apimages
apimages
ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY

Γιατί το φιλί της Νικόλ Κίντμαν και του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στα βραβεία Emmy σόκαρε τόσο πολύ το Ιντερνετ;


Στον απόηχο των Εmmy Awards, υπάρχει μια στιγμή που ακόμα «κάνει θόρυβο».  

Χτες το βράδυ, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες σειρές και ερμηνείες ηθοποιών σε αυτές. 

Στην 69η απονομή βραβείων, μεγάλος νικητής ήταν η σειρά Big Little Lies του ΗΒΟ η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο buzz με την πετυχημένη της προσέγγιση σε θέματα φεμινισμού, σεξισμού, ενδοοικογενειακής βίας και της οποίας είμαστε σε αναμονή για τη δεύτερη σεζόν. 

Η σειρά πήρε το βραβείο «Καλύτερης μίνι-σειράς» ενώ η Nικόλ ΚΙντμαν, μια από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, τιμήθηκε με το βραβείο για τον Καλύτερο γυναικείο ρόλο σε τηλεταινία ή μίνι σειρά. 

Ο 41χρονος ηθοποιός Alexander Skarsgard, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Κιντμαν, κέρδισε το βραβείο «Best Supporting Actor» για τη σειρά Big LIttle Lies. 

APimages
APimages

Όταν το όνομά του ανακοινώθηκε, καθώς σηκώθηκε για να προσέλθει στη σκηνή, φίλησε στο μάγουλο τη Laura Dern η οποία  η Νικόλ Κίντμαν, και αυτή που υποδύεται τη σύζυγό του, τον έπιασε γλυκά από το πρόσωπο και έφερε τα χείλη της πάνω στα δικά του.

 

 

 

 

Και όλα αυτά μπροστά στον real σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2006.   

Οκ, για την ακρίβεια, ήταν ένα πεταχτό φιλί. 

Μάτια γούρλωσαν, μάγουλα κοκκίνισαν, το emoji της έκπληξης πατήθηκε χιλιάδες φορές και το Twitter κατέρρευσε από τα σχόλια . 

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι αυτό που σχολιάστηκε κατά κόρον δεν ήταν το φιλί αυτό καθεαυτό, αλλά ότι έγινε παρουσία του πραγματικού συζυγού της ΚΙντμαν, Κιθ Έρμπαν.  

Τweets οπως αυτό αναπαράχθηκαν και πήραν δεκάδες retweets. 

 

 

Πιστεύουμε το καλύτερο ήταν αυτό όμως

 

 

Το πιθανότερο είναι πως επρόκειτο για μια κίνηση ως ένδειξη αγάπης και αλληλουποστηρίξης σε ένα συναδελφικό πλαίσιο. Παρόλα αυτά όλο το Twitter έσπευσε να σχολιάσει την μη χριστότητα της.  

Μήπως δεν είμαστε η τόσο απελευθερωμένη από βαθιά ριζωμένες απόψεις κοινώνια που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε, αλλά μια γενιά που παρατείνει τον καθωσπρεπισμό με τον οποίο γαλουχήθηκε;  

Και στο κάτω κάτω, όταν ο Κιθ μένει ατάραχος μπροστά στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης της Νικόλ με τον συμπρωταγωνιστή της ενώ μετά από λίγο σήκωνεται και χειροκροτά χαρούμενος τη νίκη του Σκάρσγκαρντ (όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου και στο παρακάτω βιντεάκι), εμείς το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να μας περισσεύει.