H Tζέιν Φόντα στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy, Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP
H Tζέιν Φόντα στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy, Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP
ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY

Τζέιν Φόντα:Στα 79 της δείχνει πως γίνεται μια επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί


Η μεγαλύτερη εμφάνιση της βραδιάς των βραβείων Emmy, πηγαίνει δικαιωματικά στην Τζέιν Φόντα, η οποία στα 79 της χρόνια έδειξε σε όλους μας ότι μία γυναίκα είναι σέξι, καλοντυμένη και κομψή ανεξάρτητα με την ηλικία της.

Οι πιο λαμπεροί σταρ της τηλεόρασης συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, για να τιμήσουν τους καλύτερους της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε, στην 69η τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κωμικός και παρουσιαστής σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής, Στίβεν Κολμπέρ, ο οποίος με τον καθιερωμένο μονόλογο του παρουσιαστή «ζέστανε» το κοινό, κυρίως χάρη στα αιχμηρά του σχόλια για την πολιτική σκηνή.

Στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν το reunion επί σκηνής των Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν και Ντόλι Πάρτον, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας τους «9 to 5».

H ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί και μάγεψε με την παρουσία της. Η 79χρονη ηθοποιός άφησε πολλά στόματα ανοιχτά όταν εμφανίστηκε με μια φούξια τουλέτα του σχεδιαστή Brandon Maxwell. Την υπερλαμπερή αυτή εμφάνιση απογείωσε με επιβλητικά και εκθαμβωτικά αξεσουάρ.

Το σετ σκουλαρίκια και το κολιέ που πέφτει εντυπωσιακά πάνω στην πλάτη της, της οποίας μέρος μένει ακάλυπτο από το φόρεμα, είναι φτιαγμένα από 82 καρατίων σμαράγδια και 70 καρατίων διαμάντια και είναι δημιουργία Gismondi.  

Charles Sykes/Invision for the Television Academy/AP Images
Charles Sykes/Invision for the Television Academy/AP Images