H ηθοποιός Kate Walsh, Φωτογραφία: Apimages
H ηθοποιός Kate Walsh, Φωτογραφία: Apimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Πρωταγωνίστρια του «Grey's Anatomy» αποκάλυψε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο


Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy» ότι το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Το σκληρό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα αποκάλυψε η ηθοποιός Kate Walsh, η γνωστή Dr. Addison Montgomery του Grey's Anatomy, περιγράφοντας πως το 2015 διαγνώσθηκε με όγκο σε μεγέθους λεμονιού στον εγκέφαλο.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan, αισθανόταν φοβερά εξαντλημένη, καθώς εργαζόταν αλλά και γυμναζόταν πολύ σκληρά, αλλά αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, θεωρώντας ότι τα συμπτώματά της ήταν αποτέλεσμα των πολλών ωρών της εργασίας της.

«Μπορεί να έπινα ακόμη και πέντε καφέδες την ημέρα και να μην μπορούσα να ξυπνήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Επίσης, της ήταν δύσκολο να συγκεντρωθεί, έχανε την ισορροπία της και άρχισε να έχει ισχυρούς πονοκεφάλους. «Έλεγα κουβέντες ή είχα σκέψεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσα να ολοκληρώσω», περιέγραψε η ηθοποιός. 

Κάποια στιγμή η καθηγήτρια του πιλάτες της επέστησε την προσοχή ότι η δεξιά πλευρά του κεφαλιού της έγερνε, ενώ και η ίδια πρόσεξε ότι όταν οδηγούσε έγερνε προς τη δεξιά και άρχισε να χάνει τον ειρμό της σκέψης της.

Αποφάσισε να επισκεφθεί γιατρό και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η Kate Walsh είχε μηνιγγίωμα και μέσα σε τρεις ημέρες από τη διάγνωση την υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση, σε Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το χειρουργείο, προέκυψε ότι επρόκειτο για καλοήθη όγκο, αν και ήταν σε μέγεθος λεμονιού!

«Σοκαρίστηκα» σχολίασε η Walsh αναφερόμενη στη στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν τη διάγνωση. «Δεν ήταν κάτι που περίμενα», πρόσθεσε.

«Φαίνεται πως έχεις έναν πολύ μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο» είπε ο γιατρός και τότε απλά εγκατέλειψα το σώμα μου», συνεχίζει. 

Ο όγκος αφαιρέθηκε ολόκληρος και η γνωστή ηθοποιός επικεντρώθηκε στην ανάρρωσή της, η οποία διήρκεσε για περίπου 9 μήνες.

Όταν επέστρεψε στη δουλειά, επιλέγοντας πλέον με τι θα ασχοληθεί, καθώς, όπως λέει, η υπαρξιακή κρίση που συνοδεύει κάτι τέτοιο είναι απόλυτα αληθινή.

Και, όπως συμπληρώνει, μεταξύ άλλων, αν και στο Grey’s Anatomy ήταν μια πολύ «ζόρικη» γιατρός, στην πραγματικότητα ένιωσε σαν εξάχρονο παιδί στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να της δίνει ροζάρια και τους φίλους της να της δίνουν λούτρινα αρκουδάκια για να αισθανθεί καλύτερα.

«Υποδύθηκα στο Greys Anatomy μια αρκετά σκληρή γυναίκα, αλλά όταν πρόκειται για την αληθινή ζωή, το να είσαι ασθενής είναι πολύ ζόρικο» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται ότι κι άλλες διάσημες γυναίκες έχουν αποκαλύψει ότι έπασχαν από μηνιγγίωμα, όπως οι Sheryl Crow, Elizabeth Taylor, Mary Tyler Moore και πιο πρόσφατα η Maria Menounos.

Η Kate Walsh αποκαλύπτει την δική της περιπέτεια με σκοπό να αφυπνίσει το κοινό να είναι συνεπές στα ετήσια τσεκ απ του.