Apimages
Apimages
RYAN PHILLIPPE

Μεγάλοι μπελάδες για τον πρώην άντρα της Ριζ Γουίδερσπουν -Κατηγορείται για ξυλοδαρμό


Η 21χρονη Elsie Hewitt κατηγορεί τον 43χρονο ηθοποιό Ryan Phillippe πως τη χτύπησε και την έριξε από τις σκάλες ενώ ήταν μεθυσμένος. Το μοντέλο υποστηρίζει πως τον έβλεπε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Mια παρόμοια υπόθεση κακοποίησης με αυτή του Johnny Depp και της Amber Heard έρχεται να σοκάρει και πάλι το Χόλιγουντ. 

Το 21χρονο μοντέλο Elsie Hewitt κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου ηθοποιού Ryan Phillippe,  όπου τον κατηγορεί πως τη χτύπησε και την έριξε από τις σκάλες, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Το μοντέλο, που ζητά ως αποζημίωση 1 εκατ. δολάρια, υποστηρίζει πως ο 43χρονος ηθοποιός του «Shooter» έγινε βίαιος μετά από καβγά που είχαν στις 3 Ιουλίου. 

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι μετά από ένα πάρτι όπου τον αγνόησε, ο Ryan Phillippe έφυγε νωρίτερα. Όταν πήγε στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της, εκείνος τη χτύπησε.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός υποστηρίζει μέσω του προφίλ του στο Twitter πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως νιώθει λύπη και αηδία με αυτές τις κατηγορίες.

Instagram/ elsiehewitt
Instagram/ elsiehewitt

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Απρίλιο και χώρισε τον Ιούλιο. Το 21χρονο μοντέλο της Guess επίσης υποστηρίζει στην μήνυσή της πως έβλεπε τον ηθοποιό να κάνει χρήση ναρκωτικών.

«Ο Phillippe συνδύαζε τα ναρκωτικά με υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και συχνά αλλάζει η διάθεσή του και έχει ξεσπάσματα θυμού» δηλώνει η Elsie. 

 Άνθρωπος κοντά στον ηθοποιό όμως υποστηρίζει πως το μοντέλο ήταν αυτό που βρισκόταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών και όχι ο Ryan. 

«Η Elsie εμφανίστηκε στο σπίτι του Ryan απρόσκλητη και υπό την επήρεια ουσιών, λίγες μέρες αφότου είχε διακόψει τη σχέση τους» υποστηρίζει η πηγή που κρατά την ανωνυμία της και προσθέτει: «Επιτέθηκε στον Ryan, δημιούργησε σκηνή και αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι του. Την ώρα που την απομάκρυναν από τους χώρους της οικίας, έπεσε και χτύπησε μόνη της». 

Το 21χρονο μοντέλο ισχυρίζεται ότι υπέστη εκδορές, εκτεταμένες μελανιές αλλά και ότι είχε πόνους στο στήθος από τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό. Τις καταγγελίες της φέρεται να επιβεβαιώνει και η φίλη που ήταν μαζί της. 

Instagram/ elsiehewitt
Instagram/ elsiehewitt