apimages
apimages
20|09|2017 18:00
SHARE
ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Η προσωπική σεφ της Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι η ηθοποιός «δεν έτρωγε τίποτα»


Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα για τους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η συνεχής προσπάθεια να διατηρήσουν νεανική την εικόνα τους και η ιδιαίτερα μεγάλη γλώσσα των συνεργατών τους.

Και...αν το πρώτο μπορούν με κάποιον τρόπο να το σώσουν για το δεύτερο δεν έχουν καμία ελπίδα. Τρανό παράδειγμα η Γκουίνεθ Πάλτροου, για την οποία μόλις αποκαλύφθηκαν πτυχές της ζωής της  που πιθανότατα δεν θα ήθελε. 

Μιλάμε φυσικά για την πρώην προσωπική σεφ της ηθοποιού η οποία αποκάλυψε την «πολύ αυστηρή» δίαιτα που ακολούθησε η Πάλτρρου. 

Η Κέιτ ΜακΑλούν, διάσημη σεφ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει στην ατζέντα της ονόματα όπως αυτό της Μιράντα Κερ, και του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η σεφ ξεκίνησε να μαγειρεύει για τη Γκουίνεθ Πάλτροου όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay. Ο βοηθός τους εκείνη την εποχή, είχε αποκαλύψει στη σεφ ότι «δεν τρώνε τίποτα».

apimages
apimages

«Ξεκίνησα να μαγειρεύω για τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Κρις Μάρτιν όταν έκανε την πρώτη της ταινία Iron Man, το 2008» δήλωσε η σεφ στο News.com.
«Ο βοηθός τους μου είχε πει ότι... δεν τρώνε τίποτα, είναι πολύ αυστηροί, αποφεύγουν τη ζάχαρη, τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά, ενώ έτρωγαν μόνο λαχανικά», συνέχισε.

«Οταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο σπίτι του ζευγαριού, ήμουν πιστή σε όσα μου είχαν πει (μόνο για λαχανικά), ωστόσο σιγά σιγά άρχισα να προσθέτω περισσότερα συστατικά και τότε θυμάμαι μου είπε η Πάλτροου: «Το φαγητό σου γίνεται όλο και καλύτερο». Αυτό συμβαίνει όταν δεν τρώτε μόνο ότι είναι πράσινο»

Πάλτροου και Μάρτιν ήταν παντρεμένοι για δέκα χρόνια, πριν χωρίσουν το 2014.
Οσον αφορά τη διατροφή της Μιράντα Κερ η ΜακΑλούν αποκάλυψε: «Η Μιράντα είναι υπέροχη, τρώει όσο λέει. Τη γνώρισα όταν ήταν μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ. Και οι δύο αγαπούν τα πιάτα με κάρυ, το ελαφρύ κοτόπουλο, την κινόα, το σολομό, τα λαχανικά και τους σπόρους τσία για πρωινό. Προσπαθεί να μην τρώει τίποτα με χημικά, και είναι πιστή στον κανόνα 80/20. Δηλαδή τρώει 80% υγιεινά και 20%, το ρίχνει έξω».