H ηθοποιός Έμα Στόουν, Φωτογραφία: Apimages
H ηθοποιός Έμα Στόουν, Φωτογραφία: Apimages
ΟΥΠΣ!

Η γκάφα της Εμμα Στόουν στην κοινή της φωτογραφία με τη Χίλαρι Κλίντον [βίντεο]


Η Εμα Στόουν υπήρξε υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον στις αμερικανικές εκλογές. Στην εκπομπή του Stephen Colbert έτυχε να εμφανιστεί αμέσως μετά την Χίλαρι, που ήταν επίσης καλεσμένη εκείνο το βράδυ.

«Ποια ήταν αυτή; Ποια ήταν αυτή πριν;», αστειεύτηκε η Eμα Στόουν μόλις κάθισε στην καρέκλα για την συνέντευξη. «Αυτή ήταν μια γυναίκα που σε γέμιζε με πολλή ελπίδα», είπε ο Αμερικανός παρουσιαστής με την ηθοποιό να προσθέτει: «Ναι, κι εμένα. Δύσκολο που την διαδέχομαι».  

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε στην κάμερα την γκάφα που έκανε στα καμαρίνια της εκπομπής, όταν έβγαλε φωτογραφία με την Χίλαρι Κλίντον, την οποία και συνάντησε από κοντά για πρώτη φορά στη ζωή της.

«Εχω την ευκαιρία να γνωρίσω τη Χίλαρι Κλίντον, κάτι αδιανόητο και φανταστικό, και δείχνω σαν να είμαι γυμνή», είπε η ηθοποιός, σχολιάζοντας την λάθος επιλογή της να φορέσει στράπλες φόρεμα με αποτέλεσμα πίσω από την μπλούζα που κρατά στη φωτογραφία να φαίνεται σαν να είναι ολόγυμνη. 

Instagram/colbertlateshow
Instagram/colbertlateshow

Δείτε το βίντεο:

 

Η ηθοποιός επίσης εξομολογήθηκε πως υποφέρει από υπέρμετρο άγχος και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που παθαίνει.

«Ημουν ένα πολύ, πολύ αγχώδες παιδί και πάθαινα πολλές κρίσεις πανικού. Αλλά η ψυχοθεραπεία με ωφέλησε πάρα πολύ. Ξεκίνησα σε ηλικία 7 ετών. Με βοήθησε τόσο πολύ. Ο αυτοσχεδιασμός [σ.σ. αναφέρεται στο θέατρο] με βοήθησε τόσο πολύ. Και ακόμη έχω άγχος μέχρι σήμερα. Όχι κρίσεις πανικού, χτύπα ξύλο», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο παρουσιαστής τότε σχολίασε πως την μοναδική κρίση πανικού που έπαθε πρόσφατα την προκάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ. «Έπαθα μία στις 8 Νοεμβρίου», είπε ο Colbert. «Ακου, κι εγώ το ίδιο, κι εγώ το ίδιο!», αναφώνησε αμέσως η Εμα Στόουν.