Η Κρίσι Τέιγκεν έκανε ολόκληρο Twitter άνω κάτω για 6 μπανάνες  | 0 bovary.gr
Η Κρίσι Τέιγκεν έκανε ολόκληρο Twitter άνω κάτω για 6 μπανάνες | 0 bovary.gr
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙ

Η Κρίσι Τέιγκεν έκανε ολόκληρο Twitter άνω κάτω για 6 μπανάνες


 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Κρίσι Τέιγκεν και ήθελε μπανάνες. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. 

Μία με τα καυστικά της σχόλια προς την οικογένεια Τραμπ, μια με τις τρελές της ιδέες να χορεύει πάνω σε πουεντ (ενώ δεν έχει ιδέα από μπαλέτο), το 31χρονο μοντέλο εξελίσσεται σε μια από τις πιο αστείες περσόνες του Twitter.

Και, χτες, βράδυ Πέμπτης, έκανε πάλι το «θαύμα» της. 

Ας πούμε λοιπόν ότι είσαι η Κρίσι Τέιγκεν και θέλεις να φτιάξεις banana bread, αλλά στο ψυγείο σου δεν υπάρχει δείγμα από μπανάνες και δη ώριμες (που ιδανικά χρειάζεσαι για να βγει καλό το κέικ μπανάνας-όλοι το ξέρουν αυτό). Τι κάνεις; 

Παίρνεις τηλέφωνο το σύζυγό σου Τζον Λέτζεντ για να φέρει επιστρέφοντας από τη δουλεια. Όχι. 

Αφήνεις το μόλις 2 χρονών μωρό στο σπίτι και πας σφαίρα στο πλησιέστερο μανάβικο να πάρεις. Οπωσδήποτε όχι α. γιατί μωρό, μόνο στο σπίτι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, β. γιατί κανένα μανάβικο δεν πουλάει ώριμες, σχεδόν μαύρες, μπανάνες. 

Ζητάς από κάποια γειτόνισσα. Μπααα. 

Γράφεις στο Twitter που έχεις σχεδόν 8 εκ. followers ότι χρειάζεσαι 6 ώριμες μπανάνες. Σωστό. 

Ακριβώς αυτό έκανε λοιπόν η σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ και μάλιστα για να δελεάσει τους καλοθελητές έδινε και μερικά «πολύτιμα αγαθά» σε αντάλλαγμα: «Αν έχετε 6 ΩΡΙΜΕΣ μπανάνες και βρίσκεστε κάπου κοντά στο Λος Άνζτελες, θα στείλω το βοηθό μου στο σπίτι με ένα βιβλίο μαγειρικής μου υπογεγραμμένο από εμένα, ένα εσώρουχο του Τζον και μια παλέτα σκιών Βecca», γράφει στο εντελώς σουρεάλ tweet της. 

 

 

(Εδώ να πούμε ότι της απάντησε και η Ruby Rose (μοντέλο και ηθοποιός) λέγοντας της ότι παρόλο που δεν μπορεί να φάει τίποτα μέσα από το βιβλίο της και ως vegan μπορεί να ονειρεύεται μόνο τα λαχταριστά πιάτα με το τυρί που έχει, απολαμβάνει τα stories της). 

Για να δείξει μάλιστα ότι δεν αστειεύται καθόλου και ότι όντως θέλει 6 ώριμες μπανάνες, ακολουθεί και δεύτερο διευκρινιστικό Tweet που λέει ότι δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις!  

 

 

Στη συνέχεια φανταζόμαστε ότι προκλήθηκε ένας πανικός από εθελοντές δότες μπανάνας, εκείνη επέλεξε τον «εκλεκτό» και έγραψε: «Οι εγγραφές για τις μπανάνες έκλεισαν. Παιδιά σας ευχαριστώ τοο πολύ. Θα στείλω σε όλους από λίγο μόλις είναι έτοιμο!» (ΝΑΙ, ΟΚ).  

Όντως λοιπόν η βοηθός της πήγε και βρήκε την «τυχερή». Και το όνομα αυτής Meg Zukin. «Απλώς, ξεκάθαρα για λόγους ασφαλείας, η βοηθός μου θα σας ζητήσει να δοκιμάσετε ένα κομμάτι μπανάνα μπροστά του πριν γίνει η συναλλαγή», έγραψε η Τέιγκεν. 

 

Όντως, έτσι έγινε. 

 

 

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από το Tweet της «νικήτριας»,  κράτησε την υπόσχεση της και έδωσε ο,τι έταξε σε αυτόν που θα της έδινε 6 ώριμες μπανάνες. 

 

 

 

Εδώ βλέπουμε τη μαμά της (τη βοηθό δηλαδή!) που έχει επιστρέψει στο σπίτι με τις πολυπόθητες ώριμες, σχεδόν μαύρες, μπανάνες για τις οποίες έγινε όλος αυτός ο πανικούλης. 

 

 

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι είχε τελειώσει η ιστορία με τις μπανάνες και όλα είχαν δρομολογηθεί, η Τέιγκεν επανήλθε με καινούριο tweet στο οποίο έγραφε ότι, τελικά, χρειάζεται άλλη μια. 

 

 

(Πφφφ. Ναι, Κρίσι, καλή, χρυσή, αλλά μας κούρασες)

Η επόμενη της κίνηση ήταν να επικοινωνήσει με ενα από τα άτομα (τους φιναλίστ πιθανώς) που προηγουμένως είχαν κάνει προσφορά για μπανάνες.

«Έχεις ακόμα εκεινες τις μπανάνες @onairjake;», έγραψε απευθυνόμενη στο συγκεκριμένο χρήστη του Τwitter.

Ένας τύπος, ονόματι Jake Updegraff, απάντησε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει και η βοηθός της Teigen (δηλαδή η μαμά της) πήγε να τον συναντήσει. 

 

 

Και όπως και η πρώτη «τυχερή της ημέρας» έτσι και ο Jake έλαβε ως δώρο για τη συμβολή του ένα υπογεγραμμένο βιβλίο μαγειρικής της Τέιγκεν, κάλτσες (ευτυχώς, όχι εσώρουχο του Τζον Λέτζεντ) και ένα σετ μέικ ακ από τη σειρά καλλυντικών της Τέιγκεν. 

Στη συνέχεια η Τέιγκεν σπάμαρε το Twitter με κάθε βήμα από τη συνταγή του κέικ της και πως πηγαίνει το ανακάτεμα, το ψήσιμο και ούτω καθεξής. 

Μέχρι που έδειξε το τελικό αποτέλεσμα. Αποστολή εξετελέσθη. Το κέικ πέτυχε. Μπορείτε όλοι να επιστρέψετε στις δουλειές σας. 

Μέχρι η Τέιγκεν να χρειαστεί κάτι άλλο δηλαδή. Χτες, επίσης, η Κρίσι ανέβασε κι ένα βιντεάκι στο λογαριασμό της στο Instagram όπου είναι στην κουζίνα του σπιτιού της. Φοράει μια χρυσή σατέν ρόμπα και κάνει παιχνίδια με μια κούκλα «Elmο» στη μικρή Luna. Παρούσα είναι  και η μητέρα της (αυτή που πηγαινοήρθε 2 φορές για τις μπανάνες). Mάλλον το banana bread ήταν καλό. 

 

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.