© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
24|09|2017 14:21
SHARE
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ VERSACE

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με αποκαλυπτική τουαλέτα στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Μια εκθαμβωτική και άκρως αποκαλυπτική -για το πρωτόκολλο- εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στην Eβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έδωσε το «παρών» στο fashion show του οίκου Versace για την άνοιξη του 2018 και τίμησε τον οίκο φορώντας δημιουργία του.

Το μίντι μεταλλικό φόρεμά της με κοψίματα συνδυάστηκε με μαύρο leather jacket και ψηλοτάκουνα πέδιλα (σσ. οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι ήταν αρκετά άβολα για εκείνη, η πριγκίπισσα πρέπει να πόνεσε πολύ φορώντας τα). Το look της, ιδιαιτέρως νεανικό. Η «αντισυμβατική» της εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις και εκείνη απέδειξε ότι πάει κόντρα στο στερεότυπο που θέλει τις πριγκίπισσες με comme il faut -συντηρητικές- εμφανίσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Σαρλίν επιλέγει δημιουργία του οίκου Versace για επίσημες εμφανίσεις της (που συνηθίζουν κάνουν «θόρυβο»).

Στο Monaco Red Cross Gala τον περασμένο Ιούλιο επέλεξε ολόσωμη φόρμα θυμίζοντας ροκ σταρ. 

Η stylish και παράλληλα αντισυμβατική εμφάνισή της στο front row της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου προκάλεσε ποικίλα σχόλια που όμως δεν αφορούν την πριγκίπισσα Σαρλίν που επιλέγει να φορά αυτό με τα δικά της κριτήρια θεωρεί κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Mε αέρα χολιγουντιανής σταρ έκανε εντυπωσιακή είσοδο με τα φλας να καταγράφουν αχόρταγα την παρουσία της στο fashion show.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image