shutterstock
shutterstock
25|09|2017 16:45
SHARE
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑ

Αυτή η σαραντάχρονη δεν μπορούσε να ταξιδέψει γιατί κανείς δεν πίστευε την ηλικία της


Μια σαραντάχρονη (!) Ουκρανή που δεν πίστευε κανείς ότι είναι πάνω από 25. 

Ωραίο πρόγμα τα ταξίδια. Ειδικά αν δεν είχαν και το διαδικαστικό κομμάτι. Δηλαδή όργάνωση, διάρκεια πτήσης, αλλά και οι τυπικοί έλεγχοι στο αεροδρόμιο.

Σε αυτούς θα σταθούμε στο παρόν άρθρο. Ο έλεγχος των διαβατηρίων στα αεροδρόμια είναι ένα βήμα πριν επιτέλους επιβαβαστεί κανείς στην πτήση για να φτάσει στον προορισμό του. Έχεις το αναγκαστικό βάλε-βγάλε με τα πράγματα σου, ένα άνευ λόγου και αιτίας άγχος για το τι μπορεί να βρουν στα προσωπικά σου αντικείμενα (και να σε κάνουν ρεζίλι) ή αν είσαι στο εξωτερικό να δηλώσεις για ποιο λόγο πας/φεύγεις/έρχεσαι και τα ρέστα. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτή η γυναίκα δυσκολεύτηκε να περάσει και να φύγει στην ώρα της για ακόμα ένα λόγο. Εκνευριστικό λόγο μεν, κολακευτικό δε. Θα εξηγήσουμε τι εννοούμε.  

Δεν την άφηναν να ταξιδέψει επειδή φαινόταν πολύ μικρή για να ταξιδέψει. Ναι σωστά, διαβάσατε. 

Πρόκειται για τη Natalia Dzenkiv, τραγουδίστρια ενός συγκροτήματος από την Ουκρανία, την οποία οι φύλακες σταμάτησαν στον έλεγχο επειδή δεν πίστευαν ότι είναι 41. Υπάρχει πιο ωραίος λόγος να μη σε αφήνουν να βγεις από μια χώρα; Όχι πείτε. 

Ίσως από τη φωτογραφία της να διαπιστώνετε και μόνη σας για ποιο λόγο αμφισβητήθηκε η ηλικία της. 

 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της, οι φύλακες δεν πίστευαν ότι είναι πάνω από 25. 

«Όταν συνειδητοποίησα το λόγο της σύλληψής μου, ξεκίνησα να γελάω! Οκ, έχω συνηθίσει να δέχομαι κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου, αλλά ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο να με κρατήσουν στο αεροδρόμιο». 

 

 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε άλλον ένα λόγο να ζηλέψετε αυτή τη γυναίκα, να σας πούμε ότι τελικά πέρασε από τον έλεγχο των διαβατηρίων μόνο και μόνο λόγω του ονόματός της και δεν ήταν λίγοι οι παρευρισκόμενοι που άρχισαν να της ζητούν αυτόγραφο μετά από όλο το συμβάν! 

Και σε περίπτωση που δε σας φτάνει αυτό να σας δείξουμε και το σύντροφό της που ή τη συναγωνίζεται σε γονιδιακή υπεροχή ή είναι απλώς μικρότερος.