Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΙ

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Zιζέλ με τουαλέτα από οργανικά υλικά σε τελετή απονομής


Μια τελετή βράβευσης στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου έδωσε άλλη διάσταση στο κόκκινο χαλί.

Στα Green Carpet Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Teatro alla Scala, το χαλί που περπάτησαν λαμπερές προσωπικότητες από τη βιομηχανία της μόδας και του θεάματος ήταν πράσινο και φτιαγμένο από νήμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Τα Green Carpet Awards είναι ο θεσμός που γιορτάζει την βιωσιμότητα στη βιομηχανία της ένδυσης, με στόχο την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης στο χώρο της μόδας.

Η Gisele έγινε η πρώτη αποδέκτρια του βραβείου Οικολογικής Συνείδησης Eco Laureate. Η διοργάνωση θέλησε να την τιμήσει για το έργο της για την προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου και του βιοσυστήματος. Η εμφάνισή της στη λαμπερή τελετή είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Η ενδυματολογική της επιλογή δεν ήταν τυχαία καθώς η ίδια επέλεξε μια πράσινη τουαλέτα Stella McCartney δημιουργημένη με οικολογικό πνεύμα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Gisele θέλησε να κάνει δημόσια αναφορά στον τρόπο που κατασκεύαστηκε το φόρεμά της ευχαριστώντας την σχεδιάστρια: «Ευχαριστώ Stella McCartney για το όμορφο φόρεμα από οργανικά υλικά» έγραψε μεταξύ άλλων ευχαριστώντας παράλληλα την ιδρύτρια της Eco-Age Livia Firth «Ευχαριστω Livia για όλα αυτά που πράττεις ώστε η μόδα να έχει βιωσιμότητα».

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image

TAGS