Instagram/thylaneblondeau
Instagram/thylaneblondeau
27|09|2017 15:28
SHARE
TA ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

H Thylane Blondeau περπάτησε στο show των Dolce &Gabbana, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Mε ένα λευκό, φλοράλ φόρεμα και μια κορώνα στα μαλλιά, η Thylane Blondeau μάγεψε το κοινό του Women's Secret Show των Dolce &Gabbana. 

Την είδαμε στην πρώτη σειρά του fashion show του Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Blondeau, που σε ηλικία 9 ετών χαρακτηρίστηκε ως το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου», ανέβηκε και στην πασαρέλα. 

H 16χρονη η οποία ήδη ασχολείται με το μόντελινγκ, κάνοντας φωτογραφίσεις για καμπάνιες, πρόσφατα περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, σε ένα secret fashion show του οίκου Dolce & Gabbana. 

getty
getty

Τα παρθενικά της βήματα στην πασαρέλα τα είχε κάνει ως παιδί στο show του Jean Paul Gaultier ενώ δύο χρόνια αργότερα είχε ποζάρει για τη Vogue Enfants.

Σήμερα είναι μοντέλο του πρακτορείου IMG και έχει περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram.

Το Φεβρουάριο του 2017, η Blondeau, είχε ξαναπερπατήσει στο fashion show του ιταλικού οίκου, όταν λάνσαραν τις συλλογές τους για τη σεζόν που διανύουμε αυτή την περίοδο (φθινόπωρο-χειμώνας '17) ενώ, πριν από μερικές εβδομάδες περπάτησε και στο show του Tommy Hilfigher στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

 

 

 

Όπως φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram όπου γράφει «Καλημέρα Παρίσι» στη λεζάντα, συμπεραίνουμε θα συμμετάσχει και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. 

 

 

"Morning PARIS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις Σεπ 27, 2017, 12:56πμ PDT

 

Με ύψος 1,68 απέχει αρκετά από τις απαιτούμενες αναλογίες ύψους των τυπικών μοντέλων που πρέπει να είναι από 1,78 και άνω. Το ιταλικό δίδυμο της μόδας, όμως, είναι γνωστό για την τάση του να επιλέγει μοντέλα που υποστηρίζουν και ενισχύουν τη διαφορετικότητα (ή που δεν είναι απαραίτητα μοντέλα), όπως social media influencers, μουσικοί, σταρς του youtube ή απλές, καθημερινές φιγούρες. Και αυτό ισχύει τόσο για τα shows του, όσο και για καμπάνιες του. 

Η Blondeau συμμετείχε στο show μαζί με την Hailey Baldwin, την Amber Le Bon και την Anais Gallagher.