Η ηθοποιός Σάρον Στόουν, Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Η ηθοποιός Σάρον Στόουν, Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

H σοφιστικέ εμφάνιση της 59χρονης Σάρον Στόουν με σατέν ροζ φόρεμα και χωρίς μακιγιάζ


Μια σοφιστικέ εμφάνιση στα ροζ από την κορυφή ως τα νύχια και χωρίς μακιγιάζ έκανε η Σάρον Στόουν σε δείπνο με γοητευτικό συνοδό στο δυτικό Χόλιγουντ. 

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία έγινε σε όλο τον πλανήτη γνωστή από την αστυνομικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Μάρτιο του 2018 θα συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής.

Η ίδια το έχει αποδεχτεί, ηθοποιός και ταινία έχουν ταυτιστεί απόλυτα. Mια μοιραία γυναίκα και άκρως σεξουαλική. Αυτό που δεν έχει αποδεχτεί εύκολα είναι η σχέση της με το χρόνο. Η Σάρον Στόουν είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

«Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από 'κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Εχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ηρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Ετσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. 

Παρόλα αυτά, σε κάθε εμφάνισή της τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων. Αυτό συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της με total pink, σε βραδινή έξοδο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Eχοντας κόψει ξανά τα μαλλιά της πολύ κοντά, ντυμένη στα ροζ από την κορυφή ως τα νύχια και με ελάχιστο μακιγιάζ, η ΣάρονΣτόουν έκανε μια σικ αλλά και σοφιστικέ εμφάνιση.

H 59χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα σατέν ροζ φόρεμα (και χωρίς σουτιέν), και από πάνω μια ζεστή ροζ ζακέτα που έφτανε ως στο γόνατο, ροζ τσάντα και ροζ πέδιλα. 

Οσο για το μακιγιάζ της ήταν ανύπαρκτο, με εξαίρεση λίγο χρώμα στα χείλη της.

Και φυσικά όλοι αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο γοητευτικός συνοδός της, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με βλέπουν πάντα σαν κάποια πολύ σέξι. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πάντα όσα τους λένε και τελικά "καταπίνουν" το παραμύθι της σέξι γυναίκας. Στην πραγματικότητα, έχω μάλλον το στιλ της γυναίκας που προτιμάει να φοράει φαρδιά ρούχα και να βγαίνει με μια τσάντα βιβλία. Αλλά οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είμαι sex symbol» είχε σημειώσει στο παρελθόν. 

Σε μια συνέντευξή της πριν από λίγα χρόνια ομολόγησε ότι δεν έχει ερωτική ζωή, γιατί οι άνδρες μόλις την συναντήσουν απλά φεύγουν τρέχοντας αφού η «κακή» φήμη της μετά το «Βασικό Ένστικτο» την ακολουθεί ακόμη. «Οι μόνοι άντρες στην ζωή μου», είπε «είναι οι 3 υιοθετημένοι γιοι μου, τους οποίους μεγαλώνω σωστά για να γίνουν άξιοι άντρες».

Σήμερα, η Σάρον Στόουν ζει στο Μπέβερλι Χιλς με τους 3 υιοθετημένους της γιους, ενώ έχει και μια φάρμα στη Νέα Ζηλανδία και ακολουθεί το δρόμο του Βουδισμού.