Instagram/BarRefaeli
Instagram/BarRefaeli
28|09|2017 10:10
SHARE
Η ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΛΗΨΗ

H Μπαρ Ραφαέλι δείχνει τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες της σε μια φωτογραφία


Η Μπαρ Ραφαέλι μοιράστηκε την πιο χαριτωμένη «τότε και τώρα» φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Τον Αύγουστο του 2016, το 32χρονο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Adi Ezra. Σχεδόν 6 μήνες μετά τη γέννηση της Liv Ezra, το Μάρτιο του 2017, ανακοίνωσε μέσω του Instagram της ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά.  

Σήμερα, η ξανθιά καλλονή διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποφάσισε να κάνει ένα πολύ έξυπνο φωτογραφικό παιχνίδι. 

Τράβηξε μια φωτογραφία που είναι σχεδόν ολόιδια με μια φωτογραφία που είχε τραβήξει στην πρώτη εγκυμοσύνη της και δείχνει εκείνη με ένα μαύρο φόρεμα, μαζί με το σύζυγό της, μέσα σε ένα ασανσέρ. Έβαλε τις δύο λήψεις δίπλα δίπλα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ίδια εβδομάδα, ίδιο φόρεμα, ίδιο μέρος. Διαφορετική χρονιά». 

 

 

Το μοντέλο από το Ισραήλ, που για έξι χρόνια ήταν σε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον αγαπημένο της Adi Ezra ο οποίος είναι επίσης εβραικής καταγωγής. 

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο παρελθόν, είπε ότι η οικογένεια της είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο για εκείνη και ότι σκοπεύει να τη μεγαλώσει κι άλλο. 
«Προέρχομαι από μια οικογένεια με 4 παιδιά», έχει πει.

 

 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής καταφέρνει να ισορροπεί δουλειά και οικογένεια. «Η δουλειά μου είναι το alter ego μου. Είναι μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του και την αγαπώ. Πίσω από την κάμερα, είμαι εντελώς διαφορετική. Δε φοράω μέικ-απ, δε φοράω τακούνια, είμαι πολύ απλή. Αλλά αγαπώ το γεγονός ότι η δουλειά μου μού δίνει τη δυνατότητα να ντύνομαι εντυπωσιακά», έχει δηλώσει για την καριέρα της ως μοντέλο.

 

 

Μάλιστα η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι μαζί με τον Jeremy Meeks, τον σέξι κατάδικο, για την εταιρεία Caroline Lemke.