Η Εύα Μέντες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
Η Εύα Μέντες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
Η ΜΙΚΡΗ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ

Η κόρη της Εύα Μέντες και του Ράιαν Γκόσλινγκ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη


Η ηθοποιός Εύα Μέντες πήρε την 3χρονη κόρη της, Εσμεράλντα, για βόλτα και έκαναν ψώνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια έξοδο της μικρής καθώς η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποφεύγουν να εκθέτουν την κόρη τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να κρατάει τη 3χρονη αγκαλιά, που έμοιαζε αξιολάτρευτη με τα κοτσιδάκια και το μπλε, πουα φόρεμά της. Η Εύα Μέντες επέλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο Sain Laurent με print από καρδιές, γυαλιά ηλίου ταρταρούγα και μία μπλε τσάντα χιαστί.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, με τον οποίο δεν έχει παντρευτεί, και η ενός έτους κόρη τους, Αμάντα, δεν ήταν εκεί. 

Η ίδια η ηθοποιός τον περασμένο Οκτώβριο σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική τηλεόραση, στο «Today Show», είχε δηλώσει ότι θα κάνει μια «παύση» στην κινηματογραφική της καριέρα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Φυσικά η αφοσίωσή της κυρίως στο ρόλο της μητέρας δεν περνάει απαρατήρητη από τον σύντροφό της, ο οποίος την ευχαρίστησε στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου της Χρυσής Σφαίρας τον περασμένο Ιανουάριο, για τον ρόλο του στο «La La Land».

«Hθελα να προσθέσω και να ευχαριστήσω ένα άτομο και να πω ότι ενώ εγώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο έχοντας μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ταινία, η κυρία μου ανάτρεφε την κόρη μας, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο κορίτσι μας και βοηθούσε τον αδελφό της στη μάχη του με τον καρκίνο», είχε πει ο Γκόσλινγκ. «Αν δεν είχε αναλάβει να κάνει όλα αυτά για να μπορώ εγώ να έχω αυτήν την ευκαιρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ σήμερα, κι όχι εγώ», τόνισε. 

Παρόλο που το ζευγάρι θεωρείται από τα πιο σέξι ζευγάρια του Χόλιγουντ, κρατά πάντα χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα σπάνια φωτογραφίζονται μαζί στο κόκκινο χαλί. 

Η 43χρονη Μέντες και ο 36χρονος Γκόσλινγκ γνωρίστηκαν το 2012 όταν συμπρωταγωνίστησαν στη ταινία «The Place Beyond the Pines«. Καλωσόρισαν την Eσμεράλντα το 2014 και την Αμάντα το 2016.