Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιού Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral | 0 bovary.gr
Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιού Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral | 0 bovary.gr
ME THN ΨΥΧΗ ΤΟΥ PLAYBOY

Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιού Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral


Αν και βρισκόταν στην 10η δεκαετία της ζωής του, η είδηση ότι ο ιδρυτής του Playboy και είδωλο εκατομμυρίων ανδρών, Χιού Χέφνερ πέθανε το πρωί της Πέμπτης, έπεσε σαν μικρή πυρηνική βόμβα στον βαρετό κόσμο των social media.

Quotes του βασιλιά των ιλουστρασιόν μπούστων, φωτογραφίες με κουνελάκια, πισίνες, στρογγυλά κρεβάτια, ορμόνες, κατέκλυσαν το ελληνικό ίντερνετ. Κι εκεί που το σκρολ είχε αρχίσει να γίνεται λίγο μονότονο, πέφτω πάνω στη φωτογραφία του Χιου Χέφνερ με δύο Ελληνίδες που τυχαίνει να είναι πρώην συνεργάτιδες και φίλες μου. Οπως ήταν επόμενο το τηλέφωνο πήρε φωτιά. Τόσα ζήσαμε μαζί με τα κορίτσια που βρίσκονται σε άλλα πόστα σήμερα, δε θα μπορούσαν να μου αρνηθούν λίγα λόγια για τον ιδρυτή του Playboy.

Η Σοφία Λιλίτση (αρχισυντάκτρια τότε της εκπομπής «Η αναζήτηση της επιτυχίας» με παρουσιαστή των Γρηγόρη Αρναούτογλου -Mega- και η Κατερίνα Κουμπή, υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του studio ατα, βρέθηκαν για γύρισμα στην έπαυλη του μεγιστάνα και δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. 

Η Σοφία (αριστερά) και η Κατερίνα (δεξιά) έχουν αγκαλιάσει την «ψυχή του playboy» και χαμογελούν σε μία φωτογραφία που μόλις άρχισε να γίνεται viral. Φορώντας μια μεταξωτή κόκκινη ρόμπα, μαύρο ανοιχτό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ο Χιου Χέφνερ υποδέχθηκε τα δύο κορίτσια. 

Σοφία Λιλίτση, Χιού Χέφνερ, Κατερίνα Κουμπή
Σοφία Λιλίτση, Χιού Χέφνερ, Κατερίνα Κουμπή

Η Κατερίνα Κουμπή θυμάται: «Το playboy mansion, έμοιαζε περισσότερο με μουσείο αφιερωμένο σε εκείνον παρά με μία έπαυλη που φιλοξενούσε τα διάσημα «κουνελάκια». Παντού φωτογραφίες και ομοιώματα δικά του.
Φτάνοντας μας παρέλαβαν στην είσοδο της έπαυλης. Γραμματείς έτρεχαν δεξιά και αριστερά. «Ο κ. Χιου Χέφνερ θα ήταν μαζί μας σύντομα». Έφτασε στην ώρα του με καμία διάθεση να αποδείξει πόσο σημαντικός ήταν. Φορούσε την κλασική ρόμπα του. Κάθισε στη θέση του, χαμογέλασε και περίμενε με υπομονή να ξεκινήσουμε.

Μου έκανε εντύπωση η οξυδέρκεια του και ο τρόπος που απαντούσε στις ερωτήσεις. Έχοντας πάντα στο μυαλό του η κάθε φράση του να περιέχει ουσία, χιούμορ, ευφυΐα, δόσεις από αλάτι και πιπέρι.
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν στη ζωή του είχε «συναντήσει» κάποια Ελληνίδα. Χαμογέλασε με νόημα και έκανε πως κάτι όμορφο σκεφτόταν από τα παλιά. Δεν απάντησε τελικά. Μάλλον η ερώτηση προς αυτόν τον μύθο ήταν περιττή και η απάντηση μάλλον προφανής. Η απάντηση του που προσωπικά με ενθουσίασε ήταν σε μια ερώτηση πως ενώ ήταν γνωστές πολλές σχέσεις του στη ζωή με ξανθές γυναίκες, αν υπήρξαν κάποιες μελαχρινές που «σημάδεψαν» τη ζωή του.

Απάντησε πως όπως ο Πικάσο βίωσε στη ζωή του την γαλάζια, αλλά και την ροζ περίοδο, έτσι και εκείνος ήταν λογικό να είχε περάσει διάφορες περιόδους. Τόσο την ξανθιά, όσο και την μελαχρινή.
Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε εντός του χρόνου που είχε οριστεί. Κάθισε λίγο παραπάνω μαζί μας για τις απαραίτητες φωτογραφίες που φυσικά τους ζητήσαμε και αποχώρησε ευγενικά αφήνοντας μας πίσω με τους ανθρώπους».

Η Σοφία μας δίνει το δικό της point of view: «Σίγουρα τις περισσότερες ιστορίες για το βίο και την πολιτεία του Χιου Χέφνερ, μπορούν να αποτυπώσουν καλύτερα όλοι όσοι δούλευαν στην ελληνική έκδοση του περιοδικού. Τα δικά μου/μας 15 λεπτά δημοσιότητας -για την ακρίβεια ήταν 30- διαδραματίστηκαν τον Μάιο του 2010 όταν στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής «Η αναζήτηση της επιτυχίας» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισκεφθήκαμε την περιβόητη βίλα! 

Χαμογελαστός, χαλαρός και με σήμα κατατεθέν την κόκκινη ρόμπα του μας υποδέχθηκε στις 14:00 ακριβώς, σε ένα από τα σαλόνια του σπιτιού για τη συνέντευξη.Θυμάμαι ότι μπαίνοντας στην έπαυλη παρατηρούσα τα πάντα. Από τα λουλούδια που είχαν φυτέψει, τα παγώνια που υπήρχαν στον πίσω κήπο… τα κουνελάκια που είχαν ρεπό εκείνη την ημέρα -ω ναι!- τα έπιπλα, τις σκάλες όλα και ένα μπρούτζινο άγαλμα του Φρανκεστάιν που είχε στην είσοδο!. 
Στην ερώτηση για το ποια ήταν η αγαπημένη του ξανθιά -playboy bunny, δεν είπε μόνο μία… αλλά σίγουρα είχε αδυναμία στο πρώτο του εξώφυλλο (Μαίρλυν Μονρόε) αλλά και στην Pamela Anderson που τον τίμησε πολλάκις…
Στην ερώτηση σε ποιο σημείο της έπαυλης περνάει τον περισσότερο χρόνο του -η απάντηση ήταν in my bedroom of course.
Έλεγε ότι τίποτα δεν είναι τύχαιο στη ζωή, ότι ο καθένας ορίζει την επιτυχία του και σίγουρα αναφερόταν στο success story του».

O χάρτης που έστειλε στη Σοφία ο Publicity manager του Χέφνερ
O χάρτης που έστειλε στη Σοφία ο Publicity manager του Χέφνερ