AP Images
AP Images
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΙΝSTAGRAM

Δεν θα πιστεύετε πώς είναι το σώμα της Σερένα Γουίλιαμς μετά τη γέννηση του παιδιού της


Η Σερένα Γουίλιαμς έκανε δυναμικό comeback στο Instagram! 

Ενα μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Σερένα Γουίλιαμς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να γίνει viral και να αποσπάσει αποθεωτικά σχόλια.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η τενίστρια βγάζει selfie στον καθρέπτη της φορώντας σορτς και εφαρμοστό Τ-Shirt και δείχνει το σώμα της, που βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα μετά τη γέννηση της κόρης της.  

 

Η Σερένα Γουίλιαμς καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσπαθούσε να τρώει υγιεινά και μάλιστα ο σύντροφός της, Alexis Ohanian είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μιλώντας για τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες της Σερένα. Ως υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής, δεν κατανάλωνε τροφές με περιεκτικότητα σε αλάτι και ζάχαρη γιατί ήξερε ότι θα της προσφέρουν «κενές» θερμίδες. «Είναι Παρασκευή βράδυ και πηγαίνω για ψώνια γιατί η σύντροφός μου έχει «λιγούρες». Μου είχαν πει ότι θα είχε λιγούρες, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν τέτοιου είδους. Κολοκυθάκια, σπαράγγια και πώς το είπαμε αυτό; ... Αγκινάρες! Αυτές είναι οι λιγούρες της. Είναι εκπληκτικό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο βίντεο. 

 

 

Πριν από λίγες ημέρες, η παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια του τένις μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη «Alexis Olympia Ohanian Jr».