Η ηθοποιός Τζέιν Φόντα, Φωτογραφία: Αpimages
Η ηθοποιός Τζέιν Φόντα, Φωτογραφία: Αpimages
Η ΑΒΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

H Tζέιν Φόντα εκνευρίστηκε όταν την ρώτησαν για τις πλαστικές επεμβάσεις


Μια ερώτηση της παρουσιάστριας Μέγκιν Κέλι ήταν αρκετή για να εκνευρίσει την θρυλική ηθοποιό Τζέιν Φόντα.

Στο στούντιο μαζί με την 79χρονη ήταν και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ με σκοπό την προώθηση της νέας ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν «Our Souls at Night», αλλά και για να μιλήσουν για τη φιλία τους που κρατά εδώ και δεκαετίες.

Η παρουσιάστρια θεώρησε πως η συζήτηση γύρω από την αισθηματική ταινία ήταν κάπως βαρετή για τους τηλεθεατές και αποφάσισε να την κάνει πιο πιπεράτη.

Η Μέγκιν Κέλι, λοιπόν, προσπέρασε κάπως βιαστικά τις ερωτήσεις για την ταινία, και κάνοντας μια μεγάλη εισαγωγή για την εμφάνιση της Τζέιν Φόντα τη ρώτησε ευθέως σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. 

«Έχεις υπάρξει παράδειγμα για όλους μας σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος όμορφα, με δύναμη και χωρίς να δείχνει απολογητικός», είπε η Κέλι στη Φόντα.

«Έχεις παραδεχτεί πως έχεις κάνει πλαστικές, κάτι που θεωρώ πως είναι υπέρ σου. Φαίνεσαι καταπληκτική. Διάβασα όμως πως δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες πως έχεις κάνει πλαστικές. Γιατί όχι; Γιατί το είπες αυτό;». 

Η ηθοποιός έδειξε αμέσως το ξάφνιασμά της και στη συνέχεια φανερά δυσαρεστημένη της είπε «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;». 

«Λοιπόν, ευχαριστώ», συνέχισε η Φόντα. «Καλή συμπεριφορά, καλή στάση σώματος, φροντίζω τον εαυτό μου... Αλλά, άσε με να σου πω γιατί αγαπώ αυτήν τη ταινία που κάναμε, το “Our Souls at Night”, αντί για την πλαστική χειρουργική», συμπλήρωσε, βάζοντας οριστική τελεία στο θέμα.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι η 79χρονη είχε παραδεχτεί το 2015 σε συνέντευξή της στο «W Magazine» ότι είχε κάνει πλαστική επέμβαση και πως δεν ήταν περήφανη με αυτό. Μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικα: «Μου έμαθαν. πως αν ήθελα να με αγαπούν, θα έπρεπε να είμαι λεπτή και όμορφη. Κι αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα». 

Πάντως για την ιστορία, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την προεκλογική του καμπάνια, αναφέρθηκε στην έμμηνο ρύση της για να την υποτιμήσει.