Apimages
Apimages
ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μόλις φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα και εντυπωσίασε


H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρέθηκε με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, στην εκδήλωση «New York City Ballet Gala» και εντυπωσίασε με το φόρεμά της.

Η 52χρονη ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Sex and the City», επέλεξε να φορέσει την πιο καυτή τάση του χειμώνα που δίνει κίνηση στα ρούχα μας, τα κρόσσια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έλαμπε μέσα από την μπλε δημιουργία του οίκου Monse, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα κότσο για να τραβάει το φόρεμά της όλην την προσοχή. 

Apimages
Apimages

Κρατώντας μια μπλε σατέν τσάντα της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Gabriela Hearst, η ηθοποιός μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά. 

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon της εποχής μας δικαιωματικά καθώς γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο πως να ντύνεται σωστά σε κάθε περίσταση, αλλά και να κλέβει την παράσταση με κάθε εμφάνισή της. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλησε επίσης να τονίσει το βλέμμα της χρησιμοποιώντας μπλε σκιά με μαύρο μολύβι που έδινε ένα smokey look στα μάτια της. 

apimages
apimages

H ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη νέα ταινία του «Sex and the City». «Τέλος... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την Κιμ Κατράλ, η οποία ευθύνεται για την ματαίωση των γυρισμάτων.

«Έχω απογοητευτεί. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο στόρι και σενάριο, πολύ επίκαιρο. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη», πρόσθεσε.