Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΡΟΖ

Μόνικα Μπελούτσι: Σαγηνευτική, με αέρινη τουαλέτα παρέλαβε το βραβείο της


Η 52χρονη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία, όπου παρέλαβε το βραβείο «Donostia Award 2017» για την καριέρα της στον κινηματογράφο.

Η Μόνικα ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα αέρινο ροζ φόρεμα του οίκου Valentino που έφτανε μέχρι το πάτωμα και παρέλαβε το βραβείο της από τον ηθοποιό Τζον Μάλκοβιτς. 

Φορώντας ένα χρυσό κολιέ του οίκου Cartier και αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά με την αξεπέραστη λάμψη και γοητεία της. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Μάλιστα πόσταρε και η ίδια ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram από την στιγμή της βράβευσή της, ευχαριστώντας την Ισπανία για την τιμή που της έκανε χαρίζοντάς της αυτό το βραβείο. 

 

 

Mιλώντας για την προσωπική της ζωή σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει με αποφασιστικότητα: «Εχω χωρίσει δύο φορές. Η Λιζ Τέιλορ οκτώ... Μου μένουν άλλες έξι...»..

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια από τις όμορφες γυναίκες στον πλανήτη.

Στα 52 της χρόνια, δεν την ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα της αρέσει να βλέπει μια ώριμη γυναίκα στον καθρέφτη της.

«Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι» είχε πριν σε συνέντευξή της από λίγους μήνες. 

«Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα έχουν να κάνουν με την ενέργεια, όχι με την ηλικία» έχει πει η ίδια και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.