Instagram/ReeseWitherspoon
Instagram/ReeseWitherspoon
02|10|2017 09:20
SHARE
#PUBERME

H Ριζ Γουίδερσπουν μοιράστηκε μια από τις πιο «ντροπιαστικές» και άβολες στιγμές της εφηβείας της


Το hashtag #puberme καταλαμβάνει τα social media και οι διάσημοι ποστάρουν τον έφηβο εαυτό τους στα «καλύτερα» του! 

Πρόσφατα, σε ένα επεισόδιο της αμερικανικής εκπομπής The Late Show, ο κωμικός ηθοποιός και παραγωγός πολλών σειρών, Nick Kroll που πήγε καλεσμένος προκάλεσε τον παρουσιαστή του show, Stephen Colbert, να μοιραστεί στα social media μια φωτογραφία από την εφηβεία του.

Όχι μια οποιαδήποτε φωτογραφία από την εφηβεία του φυσικά, αλλά μια από αυτές τις άβολες που όλοι έχουμε και που όταν τις βλέπουμε λίγο γελάμε, λίγο ντρεπόμαστε. Ζήτησε μάλιστα να βάλει και το hashtag #PuberMe (δηλαδή «ο έφηβος εαυτός μου»), αλλά και το hashtag #PuertoRicorelief με το οποίο, σκοπός είναι, να ευαισθητοποιηθούν όλοι για τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο τυφώνας «Μαρία» στο Πουέρτο Ρίκο. 

 

 

Όντως το έκανες και από εκείνη τη στιγμή δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν συμμετέχει ανεβάζοντας τη δική τους άβολη έως ολοκληρωτικά ντροπιαστική εφηβική φωτογραφία. 

 

 

Ανάμεσα σε αυτούς και η ηθοποιός Amy Schumer

 

 

@nickkroll wants us to post embarrassing puberty pics. Here is me and my brother in my room #puberme #puertoricorelief thanks for donating @stephenathome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer στις Σεπ 28, 2017, 4:28μμ PDT

 

 

ο παρουσιαστής και κωμικός Τζίμι Φάλον 

 

 

ο ηθοποιός Τζακ Μπλακ

 

 

ο ηθοποιός Joseph Gordon Lewitt

 

 

η ηθοποιός και παραγωγός Λίνα Ντάναμ

 

 

Αλλά και η Ριζ Γουίδερσπουν η οποία πρόσφατα ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία της από την πρώιμη εφηβεία στην οποία φοράει γυαλιά με πολύ χοντρό φακό και χαμογελάει. 

 

 

«Ορίστε @nickkroll...», γράφει στη λεζάντα του ποστ, «Τεράστια γυαλιά, άβολα χέρια, νιώθω 14! Όλα για καλό σκοπό. Ο Θεός να βοηθήσει το Puerto Rico. #PuberMe #PuertoRicoRelief», γράφει η 41χρονη σήμερα ηθοποιός στη φωτογραφία που δε τη λές ακριβώς «ντροπιαστική» βέβαια. Υπερχαριτωμένη ναι, άβολη, μμμ, όχι.