Η μικρότερη εγγονή της Grace Kelly είναι ολόιδια με την πανέμορφη γιαγιά της | 0 bovary.gr
Η μικρότερη εγγονή της Grace Kelly είναι ολόιδια με την πανέμορφη γιαγιά της | 0 bovary.gr
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η μικρότερη εγγονή της Grace Kelly είναι ολόιδια με την πανέμορφη γιαγιά της


H Camille Gottlieb δεν πρόλαβε να γνωρίσει την γιαγιά της, Grace Kelly. Ηρθε στη ζωή 16 χρόνια μετά το θάνατο της χολιγουντιανής σταρ. 

Φαίνεται ότι στην περίπτωση της Camille, η ομορφιά είναι θέμα γονιδίων. Η ομοιότητα με την αξεπέραστη σε φινέτσα και γοητεία, Grace Kelly είναι εμφανής.

Στα 19 της χρόνια, η Camille αρχίζει σιγά σιγά να ανακαλύπτει τον εαυτό της. Η μικρότερη κόρη της Στεφανί του Μονακό και του Daniel Ducruet μοιράζεται φωτογραφίες μέσω Instagram και δείχνει την καθημερινότητά της.

Κάνει ταξίδια, βγαίνει με φίλους, περιποιείται τον εαυτό της, θέλει να αρέσει. Η αδελφή της, Pauline, στα 23 της χρόνια φαίνεται πιο συνειδητοποιήμενη: αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πάντα ήθελε, το σχέδιο μόδας. Ηδη από τα 18 της χρόνια η Pauline αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με τις δικές της δυνάμεις, βγάζοντας από πάνω της το υπερπροστατευτικό πέπλο της οικογένειας. «Πάντα περίμενα την ώρα που θα έβλεπα τον κόσμο στις πραγματικές του διαστάσεις, την ώρα που θα συναντούσα νέους ανθρώπους, την ώρα που θα ζούσα τη ζωή μου. Μεγάλωσα με αγάπη αλλά μερικές φορές ένιωθα να είμαι κλεισμένη μέσα σε μια φούσκα» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Mια φωτογραφία που η Camille δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους λόγω της ομοιότητάς της με την γιαγιά της, Grace.

Γαλάζια μάτια, λευκό δέρμα, ξανθά μαλλιά: χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα πρόσωπο που «συνδέεται» με το πρόσωπο της χολιγουντιανής σταρ που έμεινε στην ιστορία για την αξεπέραστη και ακαταμάχητη γοητεία της.