Η Ελεν Μίρεν με την Τζέιν Φόντα, Φωτογραφία: Getty Images
Η Ελεν Μίρεν με την Τζέιν Φόντα, Φωτογραφία: Getty Images
ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

H Τζέιν Φόντα και η Ελεν Μίρεν περπάτησαν στην πασαρέλα


Δύο αειθαλείς σταρ του κινηματογράφου αποδεικνύουν πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Οι δυο σπουδαίες ηθοποιοί έκαναν εμφανίσεις έκπληξη στην πασαρέλα για λογαριασμό της L'Oreal μαζί με διάσημα μοντέλα στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. 

H 79χρονη Τζέιν Φόντα και η 72χρονη Ελεν Μίρεν απέδειξαν με στυλ πως η γοητεία δεν έχει ηλικία.

Οι δυο γυναίκες καταχειροκροτήθηκαν καθώς περπατούσαν με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου στη γαλλική πρωτεύουσα. 


Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media:

 

 

Στο σόου παρουσιάστηκαν περισσότερα 70 νέα μακιγιάζ και η Τζέιν Φόντα παρουσίασε ένα μακιγιάζ με βάση το smoky eye, φορώντας ένα λεοπάρ κολλητό φόρεμα του οίκου Balmain που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Στα 20 μου ήμουν τόσο μεγάλη, ήμουν κυνική, απελπιστική και με παρέσυρε η ζωή. Στα 30 δεν ήξερα τι θέλω, ποια ήμουν...», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «αν στα 20 ή τα 30, μού λέγατε ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη στα 70 χρόνια θα σας έλεγα: Δεν έχετε μυαλό».  

Η Τζέιν Φόντα μίλησε και για τον αγώνα που δίνει ώστε να έχει μία καλή ποιότητα ζωής παρά τα προβλήματα υγείας, αφού κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, δίνει μάχη κατά της οστεοπόρωσης και έχει κάνει μία σειρά από εγχειρήσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην πλάτη.  

«Πάντα γυμναζόμουν», δήλωσε η σταρ στην Mirror «αλλά δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τα όρια που σας βάζει το ίδιο σας το σώμα». 

apimages
apimages

«Εχω αντικαταστήσει τους γοφούς και τα γόνατά μου, αλλά μπορώ να κάνω ακόμα μία εντατική προπόνηση. Πιστεύω ότι καθώς το μυαλό ωριμάζει μπορεί να ξεπεράσει πολλές αποτυχίες του σώματος, διατηρώντας ένα νεανικό πνεύμα και ένα πάθος για τα πάντα που προσφέρει η ζωή», τόνισε η Τζέιν Φόντα. 

Από την πλευρά της, η Ελεν Μίρεν άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό, ανοίγοντας την πασαρέλα της L’Oreal και δείχνοντας σε όλους, μοντέλα και μη, πώς γίνεται το σωστό catwalk.