Instagram/ellemacphersonofficial
Instagram/ellemacphersonofficial
02|10|2017 16:29
SHARE
ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

H 53χρονη Ελ ΜακΦέρσον ανέβασε μια φωτογραφία που θα σε κάνει να αφήσεις κάτω το πιρούνι


Στην 6η δεκαετία της ζωής της, η λέξη «εντυπωσιακή» δε φτάνει για να την περιγράψει. 

Όχι μόνο ανήκει στη γενιά των supermodels (μαζί με τις Linda Evangelista, Naomi Campbell κ.α.), αλλά από την αρχή της καριέρας της, τη δεκαετία του '80 δηλαδή, και μετά από τις 5 φωτογραφίσεις της για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit issue. την ακολουθεί το προσωνύμιο The Body.

Δικαίως γιατί -και γονιδιακά να το δεις- έχει ένα εκπληκτικό σώμα.

Η αυστραλιανή καλλονή δεν έχασε ποτέ κομμάτι της fitness φιγούρας και της λάμψης της και αποδεικνύει ότι ακόμα κρατά τα ηνία του τίτλου που -άτυπα- της δόθηκε πριν από 3 δεκαετίες. 

 

 

Σήμερα, στα 53 της, η ΜακΦέρσον είναι μητέρα δύο παιδιών, επιχειρηματίας και παραγωγός της εκπομπής του NBC, Fashion Star και διατηρεί αναλλοίωτη την καλλίγραμη σιλουέτα της. 

Απόδειξη είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram με φόντο το μέρος που της αρέσει να περνάει τον περισσότερο της χρόνο: την παραλία δηλαδή. 

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε ένα ποστ που τη δείχνει σε όλο της το μεγαλείο.

Στην τελευταία της φωτογραφία με μαγιό, σχεδόν μπορείς να μετρήσεις κάθε ένα από τα 1,82 της εκατοστα ξεχωριστά. Είναι όρθια μπροστά από ένα «τοιχο» από παλέτες, φορώντας ένα ασπρόμαυρο μπικίνι σε αθλητική γραμμή και έχοντας αφήσει τα μαλλιά της σαν να στέγνωσαν φυσικά, μετά τη θάλασσα

Είναι μαυρισμένη και εκτός από τα απεριόριστα πόδια της, διακρίνονται οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της οι οποίοι είναι σαν να φτιάχνουν ένα «κάδρο» στον κορμό της. Γενικά μοιάζει με κινούμενο γλυπτό. 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της διάσημης σιλουέτας της. 

 

 

Είπε λοιπόν ότι το πρωινό της αποτελείται από ένα αυγό ποσέ, πάνω σε μια φέτα ψωμί σικάλεως ή, εναλλακτικά, ένα μπωλ βρώμης μαζί με ένα γκρέιπγφρουτ μαζί με ένα ποτήρι από το The Super Elixir. Αυτή η σκόνη στην οποία, όπως ισχυρίζεται, ορκίζεται καθημερινά, περιέχει κινέζικα βότανα και μανιτάρια maitake και βελτιώνει τη συνολική υγεία του οργανισμού.