Apimages
Apimages
ΑΒΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

Η Μαράια Κάρεϊ σχολιάζει την αιματηρή επίθεση στο Λας Βέγκας και είναι ό, τι πιο αμήχανο έχουμε δει


Με φόντο τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της η Μαράια Κάρεϊ έμαθε όσα έγιναν στο Λας Βέγκας on air κι αφού έστειλε το μήνυμά της στα θύματα η σύνδεση έκλεισε.

Η τραγουδίστρια κατάφερε για ακόμα μία φορά να αποσπάσει την αρνητική κριτική του κοινού. Όχι, αυτή την φορά δεν το παράκανε με το Photoshop ή με κάποιο στυλιστικό ατόπημα. 

Η Μαράια Κάρεϊ εμφανίστηκε ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της που είναι ήδη έτοιμο να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα για να μιλήσει μιλήσει για την περιοδεία της, ωστόσο δεν την είχαν ενημερώσει για την επίθεση στο Λας Βέγκας που στοίχισε τη ζωή σε 59 ανθρώπους και άλλους 527 τραυματίες!

Και ενώ η αιματηρή επίθεση στη συναυλία «Route 91 Harvest» στο Λας Βέγκας έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη, η Μαράια Κάρεϊ βρέθηκε απροετοίμαστη με την ερώτηση του δημοσιογράφου. 

Οι παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Good Morning Britain» της ζήτησαν να σχολιάσει όσα έγιναν κι αφού έστειλε τις ευχές της στα θύματα ανανέωσαν τη σύνδεσή τους για την επόμενη μέρα, αφού η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη.

Δες το στιγμιότυπο:

 

Φυσικά, στο twitter έγινε χαμός για την... άκυρη εμφάνισή της στο βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, την ώρα που στο Λας Βέγκας μετρούσαν θύματα.