Ιππότης! Αυτός ο άνδρας άλλαξε παπούτσια με τη σύντροφό του γιατί τη χτυπούσαν οι γόβες | 0 bovary.gr
Ιππότης! Αυτός ο άνδρας άλλαξε παπούτσια με τη σύντροφό του γιατί τη χτυπούσαν οι γόβες | 0 bovary.gr
08|10|2017 14:00
SHARE
ΑΞΙΟΣ

Ιππότης! Αυτός ο άνδρας άλλαξε παπούτσια με τη σύντροφό του γιατί τη χτυπούσαν οι γόβες


Αν αναρωτιέστε που πήγαν οι άνδρες-ιππότες στη σημερινή εποχή, μάλλον δεν διαβάσατε τι συνέβη στον πλανήτη γη αυτές τις μέρες. 

Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει δοθεί σε άνδρες που ανοίγουν την πόρτα σε μια γυναίκα να περάσει, της δανείζουν το σακάκι τους όταν κρυώσει, της ανάβουν το τσιγάρο ή απλά είναι πολύ ευγενικοί απέναντί της. Ολα αυτά βέβαια, ανήκουν σε μια άλλη εποχή-γενιά-κουλτούρα, καθότι σήμερα τα περισσότερα θεωρούνται παρωχημένα. 

Αυτό όμως που έκανε ο σύντροφος αυτής της νεαρής κοπέλας ξεπερνά κάθε πράξη ιπποτισμού έως τώρα. Ό, τι κι αν έχει κάνει κάποιος για εσάς, αυτός ο άνδρας μόλις έκανε κάτι μεγαλύτερο για τη σύντροφό του. 

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Weibo (το ασιατικό Facebook) ένας χρήστης ονόματι Xie, δείχνουν έναν άνδρα να φοράει τα ροζ τακούνια της φίλης του. 

Ο Xie είπε στις τοπικές εφημερίδες ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε νοσοκομείο και ότι η κοπέλα περιμένει να δει τον γιατρό. Ο άνδρας αρχικά φορούσε μαύρα σανδάλια, αλλά φαίνεται ότι άλλαξε με την κοπέλα γιατί τα δικά της ροζ πέδιλα τη χτυπούσαν. 

Όταν έφτασε η σειρά τους και τους φώναξαν να μπουν στο ιατρείο, η γυναίκα θέλησε να του δώσει  πίσω τα παπούτσια και να πάρει τα δικά της, αλλά ο σύντροφός της αρνήθηκε, την έπιασε από το χέρι και πάνω στα ροζ παπούτσια της, τη συνόδευσε στο γιατρό.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν επόμενο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Κάποιοι κυριολεκτικά γιούχαραν τον άνδρα λέγοντας ότι θα μπορούσε να πάει ξυπόλητος, ενώ άλλοι επικρότησαν την πράξη του αυτή, και ζήτησαν να γίνουν φίλοι του.