Apimages
Apimages
ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

H Φέργκι ποζάρει γυμνή για το νέο της άλμπουμ μετά τον χωρισμό της


Oταν βγάζεις νέο αλμπουμ πρέπει και να το προωθήσεις. Και η Φέργκι ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να γίνει ντόρος. 

Ετσι λοιπόν για το πρώτο της νέο άλμπουμ με το όνομα «Double Dutchess» αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή φωτογράφιση.

Η 42χρονη τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς ρούχα σε στούντιο φωτογράφισης τη Δευτέρα για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ.

Oπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, η Φέργκι επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στα μουσικά δρώμενα, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο και συνδυάζει αρμονικά με την υπέροχα εκφραστική φωνή της.

Φωτογραφία: Promo
Φωτογραφία: Promo

Πρόκειται για την πρώτη προσωπική δουλειά της Φέργκι έπειτα από 11 χρόνια.

«Hungry» και «Like it Ain't Nuttin'» είναι ορισμένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο της άλμπουμ.

Η προηγούμενη δουλειά της, «The Dutchess», είχε κυκλοφορήσει το 2006.

Φωτογραφία: Promo
Φωτογραφία: Promo

Οι φωτογραφίες αυτές δεν πρόκειται να δημοσιευτούν σε κάποιο περιοδικό, αλλά είναι για τις προωθητικές ανάγκες του άλμπουμ της.

Να θυμίσουμε πως η Φέγκι πρόσφατα χώρισε με τον σύζυγό της και ηθοποιό Τζος Ντουχάμελ μετά από οκτώ χρόνια γάμου.  Απέκτησαν μάλιστα έναν γιο, τον Αξλ Τζακ, τον Αύγουστο του 2013. 

 

Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή «ανακοίνωση» κατά την οποία αποκάλυψε ότι δεν χώρισε... χθες, αλλά εδώ και αρκετούς μήνες. 

«Με απόλυτη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι νωρίτερα αυτό το έτος. Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι με την υποστήριξή μας ο ένας στον άλλον και στην οικογένειά μας», δήλωσαν στο People.  

Σύμφωνα με πηγή «Οι δυο τους ήταν πολύ διαφορετικοί. Ο Τζος είναι ένας φυσιολογικός τύπος και η Φέργκι θέλει να έχει το lifestyle του χολιγουντιανού celebrity. Απλά μεγάλωσαν χώρια».

Φωτογραφία: Promo
Φωτογραφία: Promo

Βέβαια, οι φήμες προϋπήρχαν, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχαν πραγματοποιήσει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Έλεν Ντετζένερις, ο Ντουχάμελ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τι η Fergie έχει περισσότερη υπομονή από αυτόν: «Είναι σίγουρα πιο εξελιγμένη από μένα και πιο υπομονετική».

 

Φωτογραφία: Promo
Φωτογραφία: Promo

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το συγκρότημα Black Eyed Peas είχε δηλώσει σε παλιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη: «Η μουσική είναι στο αίμα μου. Αλλά μετά από οχτώ χρόνια, όπου κάθε μέρα κοιμάμαι σε διαφορετικά κρεβάτια, σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, χρειάζομαι να αποκτήσει μια δομή η ζωή μου. Θέλω να μπορώ να γυρίσω σπίτι και να είναι μια νοικοκυρά που έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την διακόσμηση του σπιτιού της και άλλα τέτοια πράγματα».