Apimages
Apimages
04|10|2017 16:33
SHARE
SUPER BLONDE

Η Μαριόν Κοτιγιάρ έγινε κατάξανθη και σχεδόν αγνώριστη


Μπορεί μέχρι πρότινος η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, Μάριον Κοτιγιάρ να ήταν καστανή -ναι, δεν έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της εδώ και 12 χρόνια ωστόσο το νέο της λουκ είναι εντυπωσιακό. 

Η Μάριον Κοτιγιάρ εμφανίστηκε σε επίδειξη Μόδας στο Μιλάνο φορώντας ένα ασημί-πράσινο κοστούμι, που μπορεί να ήταν μια πολύ θαρραλέα δήλωση, ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε κυρίως ήταν το χρώμα των μαλλιών της -κάτι μεταξύ χρυσού και λευκού- και απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο γοητευτική είναι. 
Κι αντί να επιδεικνύει το δραματικό makeover της, με σκισμένα παντελόνια denim, έντονο μακιγιάζ και κυματιστά μαλλιά, όπως πολλές σταρ του Χόλιγουντ, το λουκ της Κοτιγιάρ είχε όλη αυτή την παριζιάνικη πολυπλοκότητα: είχε πλεγμένα τα μαλλιά της σε λεπτές πλεξούδες που έπεφταν μέχρι την άκρη του λαιμού, αποκαλύπτοντας τις ρίζες που ήταν σκόπιμα πιο σκοτεινές, ενώ το μακιγιάζ της κυμαινόταν μεταξύ αποχρώσεων του ροδακινί και του μόλις-και-μετα-βίας-το-διακρίνει-κανείς.

Είναι άγνωστο αν η ηθοποιός αποφασίσει να παραμείνει ξανθιά ή όχι – είναι γνωστό πως αλλάζει λουκ ανάλογα με τον ρόλο σε κάθε ταινία. Το μόνο σίγουρο είναιπως η Μάριον Κοτιγιάρ είναι η επιτομή της γαλλικής φινέτσας.

Στις διακρίσεις τις περιλαμβάνεται μια βράβευση με Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα, και ένα Βραβείο BAFTA, όλα για την ερμηνεία της στην ταινία του 2007, «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο» (La Môme /La Vie En Rose). Έχει επίσης λάβει δύο Βραβεία Σεζάρ, που είναι τα σημαντικότερα βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο για τον γαλλικό κινηματογράφο.

Κρατά μια διακεκριμένη θέση στο πλάι της Σιμόν Σινιορέ ως η μόνη Γαλλίδα ηθοποιός που κέρδισε Βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείας Ερμηνείας. Είναι επίσης η πρώτη νικήτρια του συγκεκριμένου βραβείου για μη-αγγλόφωνο ρόλο από το 1960, οπότε και η Σοφία Λόρεν είχε βραβευτεί για την ερμηνεία της στην ταινία Η Ατιμασμένη (La Ciociara). H Κοτιγιάρ είναι επίσης η μοναδική βραβευμένη της Ακαδημίας για ερμηνεία στη γαλλική γλώσσα.

Splashnews
Splashnews