Shutterstock
Shutterstock
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Γιατί Γουίλιαμ και Kέιτ κρατιούνται σπάνια από το χέρι σε αντίθεση με Χάρι-Μέγκαν


Πιασμένοι χέρι – χέρι και με τα πρόσωπά τους να λάμπουν από ευτυχία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έβαλαν φωτιά στα φλας την προηγούμενα εβδομάδα. Κάτι που δεν το συνηθίζει το βασιλικό ζεύγος, Κέιτ και Γουίλιαμ. Τι συμβαίνει άραγε;

Μετά από έξι χρόνια γάμου και περιμένοντας το τρίτο τους παιδί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Ομως, είναι εντυπωσιακό για πολλούς το γεγονός ότι το βασιλικό ζεύγος, δεν κρατιεται σχεδόν ποτέ από το χέρι.

Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει απαθανατίσει να αγκαλιάζονται ή να αγγίζει ο ένας τον άλλον. 

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος δεν δίστασε να κρατήσει από το χέρι την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο του Καναδά όταν παρακολούθησαν μαζί αγώνα τένις με αμαξίδιο, στα Invictus Games. 

Μάλιστα ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Υπάρχει άραγε κάποιο βασιλικό πρωτόκολλο που εμποδίζει την Κέιτ και τον Γούλιαμ να επιδίδεται σε χειραψίες και δημόσια τρυφερότητα; 

Η απάντηση είναι μία: Ολα εξαρντώνται από το πλαίσιο. 

Καταρχάς, οι διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετική συμπεριφορά. Για παράδειγμα, η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν ήταν σε ένα casual event.

Αυτό φυσικά δικαιολογούσε και τις ενδυματολογικές τους επιλογές στην εκδήλωση αυτή.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Suits και ο αγαπημένος της πρίγκιπας εμφανίστηκαν στο στάδιο ντυμένοι casual. Εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Εκείνος ένα μπλε παντελόνι και μαύρο polo μπλουζάκι με το σήμα των αγώνων. 

Ηταν λοιπόν αναμενόμενο να χαμογελούν και να έχουν μια πιο θερμή προσωπική στιγμή. Θα ήταν λίγο περίεργο αν δεν το έκαναν αυτό σε μια τόσο χαλαρή εκδήλωση. 

Το ίδιο έχει συμβεί με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να αγκαλιάζονται μετά από ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Καναδά το 2011, όπως και το 2012 όταν πανηγύριζαν για τη νίκη της εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. 

Σε γενικές γραμμές όμως δεν υπάρχει κάποιο βασιλικό πρωτόκολλο που να λέει ότι το ζευγάρι θα πρέπει να μην πιάνεται από το χέρι ή να μην αγκαλιάζεται.

Απλώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επιλέγουν να παραμένουν επαγγελματίες όταν βρίσκονται μπροστά στο κοινό, αφού εργάζονται ως εκπρόσωποι της βρετανικής μοναρχίας.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του περιοδικού Hello!, η Emily Nash εξηγεί: «Ο Δούκας και η Δούκισσα φωτογραφίζονται σχεδόν πάντα ενώ βρίσκονται σε επίσημες επισκέψεις τους. Και εν ώρα δουλειάς θα ήταν αντιεπαγγελματικό να κρατιούνται χεράκι - χεράκι. Επίσης, πρέπει να ανταλλάσσουν χειραψίες με τεράστιο αριθμό ανθρώπων, έτσι δεν θα ήταν πρακτικό να κρατιούνται από το χέρι».