Apimages
Apimages
ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ

Η επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ: «Πέρασα δύσκολα και έκλαιγα κάθε μέρα»


Η ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ επέστρεψε στα πλατό μετά από μια μεγάλη παύση στην καριέρα της, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύπτει στο βρετανικό «Marie Claire» πως πέρασε δύσκολα.

Η 45χρονη Γουινόνα είναι μια από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ με ιδιαίτερους ρόλους σε όλη τη διάρκεια της σχεδόν 30ετούς καριέρας της.

Μια γυναίκα όμως που στιγματίστηκε το 2001 όταν την συνέλαβαν να κλέβει από ένα μαγαζί. 

Η Γουινόνα Ράιντερ παραδέχεται πως η δημοτικότητά της δεν ήταν πάντα στα ύψη και ποζάρει πιο ώριμη από ποτέ για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του βρετανικού «Marie Claire».

Στην συνέντευξη αποκαλύπτει ότι πέρασε δύσκολα και αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από το προσκήνιο, ενώ τόνισε ότι έκλαιγε κάθε μέρα στα γυρίσματα του «Stranger Things».

«Η παύση μου. Οπως κι αν θέλουν να το ονομάσουν οι άλλοι – ήταν μια παύση για μένα, ένα διάλειμμα. Ηταν λογικό, νομίζω. Πέρασα δύσκολα» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Marie Claire UK/Camilla Armbrust
Marie Claire UK/Camilla Armbrust

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά «Stranger Things», που θα κάνει πρεμιέρα στο Νetflix στα τέλη Οκτωβρίου, αποκάλυψε ότι δεν της ήταν εύκολο να βρει μέσα της τα συναισθήματα που απαιτούσε ο ρόλος.

Σε αυτή τη σειρά, η διάσημη ηθοποιός υποδύεται μια μητέρα που το παιδί της εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Ετσι, ζήτησε από τη μητέρα της να την βοηθήσει να καταλάβει πώς θα αισθανόταν μια μητέρα που έχανε το παιδί της.

«Της είπα: Μαμά, αν κάθε στοιχείο σου έλεγε ότι το παιδί σου έχει εξαφανιστεί, θα αρνιόσουν να το πιστέψεις; Και μου απάντησε: Απολύτως».

Η 45χρονη παρόλο που δυσκολεύτηκε να μπει στον ρόλο της μητέρας, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά το βίωσε τόσο έντονα που έκλαιγε κάθε μέρα.

 

Marie Claire's happiness issue is out today, starring the iconic Winona Ryder #winonaryder #winonaforever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire UK (@marieclaireuk) στις Οκτ 5, 2017, 1:36πμ PDT

Οσο για την αποχή της από τα social media, η 45χρονη ηθοποιός σημειώνει: «Στα γυρίσματα όλοι μου λένε ότι πρέπει να συνδεθώ, αλλά δεν με νοιάζει, αφήστε με ήσυχη».