Apimages
Apimages
EKANE COMING OUT

Η 18χρονη κόρη του Τσάκι Τσαν αποκάλυψε ότι έχει σχέση με γυναίκα


Η 18χρονη κόρη του Τζάκι Τσαν έκανε coming out στο Instagram και αποκάλυψε τη σχέση της με μια 30χρονη.

Η κίνηση της 18χρονης Εtta Ng να αποκαλύψει μέσω των social media πως είναι ομοφυλόφιλη έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα στην Κίνα.

Η κόρη του θρυλικού ηθοποιού Τσάκι Τσαν πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που την δείχνει με φόντο τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η 18χρονη μάλιστα σημείωσε τα hashtags #lgbt και #lesbian. 

Την ίδια ώρα, η Andi Autumn, ένα κορίτσι που έχει ενεργή παρουσία και δράση στα social media, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει τη σχέση τους.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν σαν εσένα. Μου έδωσες την ευκαιρία να εκφράσω όλες μου τις σκέψεις. Χωρίς κριτική, απλώς κατανόηση. Ολα ήταν εναντίον μας. Δεχτήκαμε σχόλια και κριτική, αλλά αξίζει τον κόπο να γνωρίζουμε ότι θα το περάσουμε μαζί, δίπλα-δίπλα. Παραλείψαμε όλες τις δυσκολίες που είχαμε φέτος και τελικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Εχουμε μια πορεία. Πέσαμε θύματα διακρίσεων από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ. Ζούμε σε μια πόλη που έχει ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, παρ' όλα αυτά οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι. Ομως τίποτα δεν έχει σημασία όταν ξέρω ότι κάθε πρωί θα είσαι δίπλα μου. Σε αγαπώ» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

 

#lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stolenmilktea στις Οκτ 5, 2017, 12:43πμ PDT


Η Andi Autumn με καταγωγή από τον Καναδά σχεδιάζει και πουλάει ρούχα online και είναι γνωστή για το Barbie look της.

Δείτε μερικές αναρτήσεις της στο Instagram: