Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
08|10|2017 09:52
SHARE
ΩΔΗ ΣΤΟ VINTAGE CHIC

Η Αμάλ Κλούνεϊ έκανε την, κυριολεκτικά, πιο λαμπερή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί φορώντας Versace


Μπορεί να μην συνηθίζει τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά αν είναι για τον οίκο Versace το συζητάει.

Η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το βράδυ της Πέμπτης, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και παρευρέθηκε στο πάρτι του οίκου Versace για τη συλλογή William Vintage x Versace collection που θα κυκλοφορήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας, στο Λος Άντζελες.

Η Αμάλ Κλούνει, η οποία ακολουθεί τις τάσεις, προσαρμόζοντας τις στο δικό της glam chic στιλ, τίμησε τη θεματική του πάρτι, που ήταν τo vintage. Έτσι φόρεσε το απόλυτο glam ρούχο. 
 

gettyimages
gettyimages

Ένα χρυσοπράσινο ριχτό φόρεμα μέχρι το γόνατο από τη συλλογή Versace για το φθινόπωρο του 1994. Συνδύασε το φόρεμα με δετά χρυσά πέδιλα και statement σκουλαρίκια δημιουργώντας ένα σύνολο κυριολεκτικά εκθαμβωτικό. 

Μπορεί εκείνο το βράδυ να μη συνοδευόταν από τον Τζορτζ Κλούνει, αλλά η Αμάλ εντοπίστηκε να κάνει παρέα με την ηθοποιό Άιλα Φίσερ και τη διάσημη στυλίστρια Ρέιτσελ Ζο.

Η τελευταία φορά που την είδαμε με επίσημο ένδυμα ήταν το Σεπτέμβριο, στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της για την πρεμιέρα της ταινίας Suburbicon, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο 56χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Το λιλά φόρεμα που είχε επιλέξει για την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων Ella και Alexander, ήταν πάλι Versace. 

getty images
getty images