Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
09|10|2017 08:41
SHARE
ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Θα εκπλαγείς μόλις μάθεις τη μέθοδο της Κέιτ Μίντλετον για να αντιμετωπίζει την πρωινή ναυτία


Για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία κυοφορεί το τρίτο τους παιδί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι πρωινές ναυτίες της εγκυμοσύνης αποτελούν πρόβλημα. Έχει βρει όμως έναν «απολαυστικό» τρόπο να τις αντιμετωπίζει.

Όπως έχουμε πει και εδώ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βιώνει πιο έντονα την πρωινή αδιαθεσία επειδή πάσχει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης. Πρόκειται για μια κατάσταση πολύ πιο σοβαρή από τις απλές καθημερινές ναυτίες από τις οποίες υποφέρουν σχεδόν όλες οι μέλλουσες μητέρες. Εξαιτίας αυτής όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο. 

Αυτή τη φορά και μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει την κατάσταση από το σπίτι, για την ακρίβεια από το διαμέρισμα του Παλατιού του Κένσιγκτον στο οποίο διαμένουν με τον Γουίλιαμ. Εκεί, δέχεται καθημερινή ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς που την παρακολουθούν. Σε πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής Vogue, διαβάσαμε έναν από τους (παράδοξους) τρόπους αντιμετώπισης της πρωινής αδιαθεσίας που, όπως λέγεται, έχει δοκιμάσει η Δούκισσα. 

Μπισκότα από τζίντζερ. Αυτό τρώει και νιώθει καλύτερα η 35χρονη Κέιτ. 

Η συγκεκριμένη πληροφορία «διέρρευσε» από τον ίδιο τον Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση του Metropolitan and City Police Orphans Fund.

Κάποια στιγμή, μια 98χρονη καλεσμένη ονόματι η Iris Orrell, ρώτησε τον Πρίγκιπα πως νιώθει η συζυγός του. «Είναι πολύ καλύτερα, σας ευχαριστώ», της απάντησε εκείνος. 

Η 98χρονη του είπε ότι κι εκείνη υπέφερε από πρωινές ναυτίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι τα μπισκότα από τζίντζερ την είχαν βοηθήσει πολύ. «Το δοκιμάσαμε και αυτό, αλλα, πραγματικά, δεν φτάνει η ποσότητα τζίντζερ που περιέχουν για να σταματήσει το πρόβλημα!» 

Σε κάθε περίπτωση το Παλάτι ανακοίνωσε ότι στις 10 Οκτωβρίου, η Δούκισσα θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την ανακοίνωση του νέου της εγκυμοσύνης της. Αναμένουμε λοιπόν!