Instagram/jwanyosef
Instagram/jwanyosef
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Ο Ρίκι Μάρτιν θέλει να μοιραστεί τον γάμο του με τον κόσμο και εξηγεί τον λόγο


Ο 45χρονος Ρίκι Μάρτιν ετοιμάζει τον γάμο του και μίλησε πρόσφατα σε περιοδικό για τον αρραβωνιαστικό του Χουάν Γιόζεφ.

Ο 45χρονος Μάρτιν και ο 32χρονος Γιόζεφ είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. 

Αίσθηση είχε προκαλέσει τον Μάρτιο 2010, όταν ανακοίνωσε πως είναι περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. 

«Είμαι περήφανος που μπορώ να πω πως είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην σελίδα του RickyMartinMusic.com.

Σίγουρα ο γάμος του που ετοιμάζει να πραγματοποιήσει θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο γεγονός. «Ο Χουάν είναι από την Σουηδία και κάποιοι συγγενείς τους είναι από τη Συρία, οπότε σίγουρα αυτό που θα κάνουμε θα έχει έναν διεθνή χαρακτήρα. Θα δούμε πώς θα το κάνουμε ακριβώς» σημειώνει ο Ρίκι Μάρτιν. 

Ο ποπ σταρ είπε στο περιοδικό «Ocean Drive» ότι ήταν μόνος για δυόμισι χρόνια πριν τον γνωρίσει, αλλά υπήρξε άμεση χημεία όταν συναντήθηκαν. 

 

 

 

 

«Ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι εξαιρετικά δύσκολος» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να το κάνουμε σωστά, ελπίζουμε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα κάνουμε το τριήμερο γεγονός, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πού θα το κάνουμε. Ίσως στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο ή στη Σουηδία, ή στην Ισπανία...».

Ο Μάρτιν εξήγησε ότι θέλει ο γάμος τους να είναι δημόσιο γεγονός. «Οι άνθρωποι θα μιλάνε γι 'αυτό. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε», είπε.

«Είμαστε μια σύγχρονη οικογένεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας δουν και θέλω να δείξω πόσο φυσικά όμορφή είναι η οικογένειά μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει δημόσια και θα μοιραστώ τον γάμο μου με τον κόσμο». 

O τραγουδιστής έχει αποκτήσει το 2008 δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, τον Βαλεντίνο και Ματέο.

«Είμαι ευλογημένος που είμαι αυτός που είμαι. Οι δίδυμοι γιοι μου ήταν εκείνοι που με ενέπνευσαν να βγω και να πω την αλήθεια για το ποιός πραγματικά είμαι. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω έτσι όπως το έκανα μέχρι σήμερα, γιατί το γεγονός αυτό έμμεσα θα μείωνε τη λάμψη με την οποία γεννήθηκαν τα παιδιά μου» είχε αποκαλύψει το 2010.