Instagram/VictoriaBeckham
Instagram/VictoriaBeckham
09|10|2017 12:45
SHARE
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσίασε τη χειμερινή της συλλογή φορώντας το κομμάτι που θα γίνει ανάρπαστο


Το φόρεμα που έκλεψε την παράσταση στο τελευταίο fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ έχει ένα πολύ σέξι χαρακτηριστικό.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πέρασε το σαββατοκύριακο στο Δουβλίνο όπου παρουσίασε τη συλλογή ρούχων της για τη σεζόν φθινόπωρος- χειμώνας 2017 (#VBAW17).

Για το fashion show της επέλεξε να φορέσει και να αναδείξει ένα από τα πιο όμορφα και σέξι φορέματα της φετινής της συλλογής. 

 

 

Πρόκειται για ένα φόρεμα στο τοπ χρώμα της σεζον, το κόκκινο δηλαδή. Το πάνω του μέρος μοιάζει με πουκάμισο και το κάτω με μια φούστα με βολάν η οποία φτάνει μέχρι τα γόνατα.

Η «τσαχπινιά» που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο φόρεμα από οποιοδήποτε άλλο είναι το πίσω του μέρος όπου πέφτει σαν crop top πουκάμισο, αφήνοντας την πλατη ανοιχτή. Έτσι ενώ μπροστά μοιάζει για ένα μονοκόμματο φόρεμα, πίσω χωρίζεται στα δύο και μοιάζει σαν να φοράει κοντό πουκάμισο και ψηλόμεση φούστα. 

Μάλιστα, το συνδύασε με μαύρες sloutchy boots (επίσης από τη δική της συλλογή) που φέτος είναι από τα παπούτσια που είναι πρώτα στη λίστα με τα shoe trends. 

 

 

Με παρόμοιο τρόπο παρουσίασε το φόρεμα και στην πασαρέλα. Μόνο που εκεί, έβαλε το μοντέλο να φορέσει κι ένα μαύρο σακάκι από πάνω, το οποίο μπορεί να έκρυβε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φορέματος, αλλά το έκανε να φαίνεται πιο επίσημο και ίσως πιο κατάλληλο για επαγγελματικές περιστάσεις.  

 

 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι της συλλογής της αφού με αυτό ταξίδεψε και για Δουβλίνο, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.