Splashnews.com
Splashnews.com
12|10|2017 09:23
SHARE
ΕΛΑΜΨΕ Ο ΤΟΠΟΣ !

H Κέιτ Μπλάνσετ έκανε την κυριολεκτικά πιο λαμπερή της εμφάνιση με Gucci φόρεμα


Ελαμψε μέσα στο ολόχρυσο, απαστράπτον φόρεμά της! 

Είναι μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που αγαπάμε όχι μόνο για τις κινηματογραφικές της επιτυχίες, αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές. Πάντα σικ, πάντα με χάρη και αριστοκρατική φινέτσα, πάντα συνοδευμένες με το κατάλληλο hair style και τα σωστά αξεσουάρ. Η χρυσή τομή ανάμεσα στο εκκεντρικό και το σοφιστικέ. Αυτό πάνω κάτω που έκανε και στην τελευταία της εμφάνιση δηλαδή, αλλά με λίγη παραπάνω έμφαση στο «χρυσή»

Η Κέιτ Μπλάνσετ απέδειξε ότι δε φοβάται να βγει έξω από το comfort zone της και να τολμήσει. Τι να τολμήσει; Το έντονο. Το εκκεντρικό. Το υπέρλαμπρο. Το αστραφτερό χρυσό! 

Έτσι, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Thor: Ragnaroκ φόρεσε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλό λαιμό εξ 'ολοκλήρου επενδυμένο από χρυσές παγιέτες οι οποίες έπαιρναν ιριδίζουσες αποχρώσεις όταν τα φώτα έπεφταν πάνω τους. 

splashnews.com
splashnews.com

Η 48χρονη ηθοποιός τους έβαλε τα γυαλιά (κυριολεκτικά όμως αφού, όντως, ίσως να έπρεπε να φοράς γυαλιά ηλίου για να κοιτάξεις προς το μέρος της). 

Το φόρεμα που «σούρωνε» στη μέση αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της είναι από τη συλλογή Άνοιξη 2018 του οίκου Gucci και χάρη σε αυτό, μάλλον, θα μιλάμε για μια από τις εμφανίσεις-ορόσημα της Μπλάνσετ.

Με τι συνοδεύεις ένα φόρεμα που λάμπει σαν ήλιος; Με σουέντ κυπαρισσί γόβες και vintage περιδέραιο με σμαράγδια και διαμάντια από τη συλλογή του οίκου Fred Leighton.

Όσο για το χτένισμά της, όπως βλέπουμε, κράτησε το κοντό ξανθό καρέ της σε ένα ελαφρύ κυματισο στιλ ενώ το μακιγιάζ της ήταν αρκετά μίνιμαλ.

Με μια λέξη, μαγική! 

splashnews.com
splashnews.com