Instagram
Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας συστήνει τους γονείς της με μια φωτογραφία


«Σπίτι» μας είναι το μέρος που μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να έχουμε κοντά μας τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άνοιξε τα φτερά της για διεθνή καριέρα στο Λος Άντζελες αλλά την Ελλάδα δεν την ξέχασε ποτέ. Η οικογένειά της στηρίζει κάθε της βήμα και είναι σύμμαχος στα όνειρά της.

Μια φωτογραφία που η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας σύστησε τους γονείς της που ταξίδεψαν για εκείνη στην Αμερική, προκειμένου να την επισκεφθούν και να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητά της.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόζαρε με τους γονείς της στα Universal Studios και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Feels like home».

 

 

«Aπό πολύ μικρή ονειρευόμουν να ζήσω στο εξωτερικό. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως με μάγευε το άγνωστο. Το ίδιο πάθαινα και με τις σπηλιές, ήθελα να δω πού καταλήγουν. Και με τις κλειδωμένες πόρτες. Τελικά, δεν ήρθα στο Los Angeles με το που τελείωσα το σχολείο για να σπουδάσω υποκριτική όπως «υπολόγιζα». Ήρθα αφού σπούδασα, δούλεψα και έμαθα την Ελλάδα ως ενήλικας. Πολύ χαίρομαι. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό το χάος στα 18 μου. Αν θα είχα την ικανότητα να κρίνω πού να αφιερώσω το χρόνο μου, σε ποιους ανθρώπους να επενδύσω, τί να πιστέψω και τι να ξεχάσω. Ζώντας στο εξωτερικό, είναι φορές που νοσταλγώ την Ελλάδα, κυρίως τους δικούς μου ανθρώπους, και πολλές φορές που θυμώνω. Δεν θα εξηγήσω τους λόγους. Δεν έχω να πω κάτι πρωτότυπο που δεν γνωρίζουν, μάλιστα καλύτερα και πιο επώδυνα, όλοι όσοι ζουν ακόμα εκεί. Και θεωρώ γραφικό το να αναφερθώ στα αποτελέσματα της κρίσης. Θα αναφερθώ, όμως, στη νοοτροπία. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με ζεστούς ανθρώπους. Παραμένει, όμως, μια πολύ μικρή κουκίδα, στάσιμη σε έναν κόσμο που κινείται ραγδαία. Και πρέπει να το έχουμε αυτό στο νου μας, κάθε φορά που ακκιζόμαστε με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που θα αντικρύσουμε σε κάποιο νησί,στις καλοκαιρινές διακοπές μας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο BOVARY.GR η ηθοποιός για την απόφασή της να ζήσει στο εξωτερικό και την σχέση της με την Ελλάδα. (Διαβάστε τη συνέντευξη της ηθοποιού εδώ).