AP Images
AP Images
TZEIN ΦΟΝΤΑ

Η θεά Τζέιν Φόντα εντελώς αρετουσάριστη στο νέο εξώφυλλο του Town & Country


Η Τζέιν Φόντα δεν μασά ποτέ τα λόγια της. Λέει πάντα αυτό που σκέφτεται.

«Μετά τα πενήντα η ζωή γίνεται καλύτερη και πιο εύκολη και οι άνθρωποι τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι και να έχουν λιγότερο άγχος. Πράγμα που εν μέρει οφείλεται και στη σοφία που αποκτά κανείς με τα χρόνια. Ενα μέρος της σοφίας οφείλεται στο γεγονός ότι γνωρίζεις τι δεν σου χρειάζεται πια και το αφήνεις να φύγει. Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε κρατώντας το παλιό» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Οπρα Γουίνφρει η ηθοποιός.

Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Τοwn & Country», η 79χρονη Τζέιν Φόντα ποζάρει αποδεικνύοντας ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινά από μέσα και δεν έχει ρετούς.

Μόνο αλήθειες.

 

Ποζάροντας στον φακό του φωτογράφου, Max Vadukul, η Τζέιν Φόντα αφήνει τη γοητεία της να μιλήσει από μόνη της.

Τα ψεγάδια που μπορεί να άφησε στο πέρασμά του ο χρόνος, είναι για εκείνη τα παράσημά της.

«Ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ζω, -ειδικά όταν διανύεις το τελευταίο μέρος της ζωής σου-, είναι το να οραματίζομαι το πώς θέλω να πεθάνω. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι στο κρεβάτι περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να θεραπεύσεις τις πληγές και να κλείσεις τα κενά. Στο τέλος είσαι πάντα αυτό που δεν έχεις κάνει, κι όχι αυτό που έκανες. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι ότι θα φτάσω στο τέλος χωρίς να γίνω καλύτερος άνθρωπος» δηλώνει η ηθοποιός στο Town & Country Νοεμβρίου.