© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Σπάνια εμφάνιση! Η Mary-Kate Olsen με το σύζυγό της, αδελφό του Νικολά Σαρκοζί


Πριν από λίγες ημέρες η Κάρλα Μπρούνι σε συνέντευξή της στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen» μίλησε για πρώτη φορά για τη Mary -Kate Olsen, σύζυγο του αδελφού του Νικόλα Σαρκοζί, Ολιβιέ.

Η Κάρλα Μπρούνι δήλωσε χαρακτηριστικά για τη σχέση της με τη Mary-Kate Olsen: «Eίναι η σύζυγος του αδερφού του άνδρα μου. Δεν καταφέραμε να δώσουμε το «παρών» στο γάμο τους γιατί βρισκόμασταν μακριά. Ο Ολιβιέ δείχνει τόσο χαρούμενος μαζί της. Όταν γνώρισα τη Mary-Kate για πρώτη φορά, έδειχνε αξιολάτρευτη, ήταν πολύ ευγενική».

Πριν από λίγες ημέρες, Mary-Kate Olsen και Oλιβιέ Σαρκοζί έδωσαν το «παρών» στο πάρτι «Take Home A Nude Art» του διεθνoύς οίκου δημοπρασιών Sotheby's στη Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκαν κατά την άφιξή τους στην εκδήλωση. 

Η Mary-Kate Olsen έκανε εμφάνιση στην εκδήλωση με μαύρο παλτό με λεπτομέρειες από δαντέλα και λευκά sneakers με την υπογραφή Αlexander McQueen. Ο 48χρονος σύζυγός της την κρατούσε από το χέρι την στιγμή που τα φλας τους απαθανάτιζαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή το Νοέμβριο του 2015 και η Mary-Κate μίλησε, για πρώτη φορά, δημόσια για το γάμο τους το Μάρτιο που μας πέρασε.

Διατηρούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Το ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνισή του 

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image- AP Images