Ανανέωση! Η Αντζελίνα Τζολί έκοψε τα μαλλιά της και αυτό είναι το νέο της look  | 0 bovary.gr
Ανανέωση! Η Αντζελίνα Τζολί έκοψε τα μαλλιά της και αυτό είναι το νέο της look | 0 bovary.gr
14|10|2017 14:48
SHARE
ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

Ανανέωση! Η Αντζελίνα Τζολί έκοψε τα μαλλιά της και αυτό είναι το νέο της look


Πριν από λίγες ημέρες η Αντζελίνα Τζολί εντυπωσίασε στην φωτόγραφισή της για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του Harper’s Bazaar που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Παράλληλα στην ανοιχτή επιστολή της μίλησε για το πάθος της για την άγρια ζωή και το καθήκον που έχει ο καθένας μας απέναντι στο περιβάλλον και στον συνάνθρωπο.

Η Αντζελίνα Τζολί, μετά την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που έφερε ο χωρισμός της από τον Μπρατ Πιτ, χαμογελά και δείχνει έτοιμη να κάνει επανεκκίνηση.

Λένε ότι όταν μια γυναίκα αποφασίζει να αλλάξει τα μαλλιά της, ουσιαστικά εκφράζει την ανάγκη να αλλάξει τη ζωή της.

Σε προβολή της ταινίας της «First They Killed My Father» -η ταινία παραγωγής του δικτύου Netflix έχει τη σκηνοθετική υπογραφή της Τζολί, η οποία συνυπογράφει και το σενάριο και αναφέρεται στη ζωή της ακτιβίστριας Loung Ung, από την ηλικία των πέντε χρόνων όταν την εξουσία ανέλαβαν οι Κόκκινοι Χμερ- η Αντζελίνα Τζολί έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της look.

H αλλαγή μπορεί να μην είναι μεγάλη -η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους-, ωστόσο είναι αρκετή για να δώσει επιπλέον πόντους νεανικότητας στην εμφάνιση της ηθοποιού που δεν μας έχει συνηθίσει σε «δραματικές» παρεμβάσεις στα μαλλιά της. 

© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image

Η Αντζελίνα Τζολί στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της 

AP Images