beyonce.com
beyonce.com
ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

H Μπιγιονσέ μοιράστηκε φωτογραφίες της κόρης της, Μπλου Αιβι, με ένα εκπληκτικό σμαραγδί φόρεμα


H 36χρονη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Μπιγιονσέ, πήγε σε έναν γάμο μαζί με την κόρη της, Μπλου Αιβι, και ανέβασε στο διαδίκτυο τις πιο γλυκιές φωτογραφίες τους.

Η 5χρονη δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη στην αγκαλιά της μητέρας της και μάλιστα στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο σάιτ της Μπιογιονσέ οι δυο τους κάνουν το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά τους. 

Η τραγουδίστρια φοράει και στις δύο φωτογραφίες μαύρα εκκεντρικά γυαλιά με στρας.

Σημειώνουμε ότι η Μπλου Αιβι γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2012 και όσο μεγαλώνει δείχνει να μοιάζει περισσότερο στην διάσημη μαμά της. 

Εχει ήδη βρεθεί στην κορυφή των τσαρτς σε ηλικία μόλις δύο ημερών! Ο Τζέι Ζι ηχογράφησε την κόρη του όταν ήταν δύο ημερών και το κλάμα της έκανε τον γύρο του κόσμου!

Εχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ της Μπιγιονσέ για το τραγούδι της «Μπλου» το οποίο έχει πάνω από 18 εκατ. views.

beyonce.com
beyonce.com

Η φωτογραφία όμως που έκανε αίσθηση στους θαυμαστές της Μπιγιονσέ, ήταν αυτή της Μπλου Αιβι να χορεύει σε ένα λιβάδι φορώντας με ένα σμαραγδί φόρεμα. 

beyonce.com
beyonce.com

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Μπλου Αιβι ποζάρει πίσω από την μητέρα της φορώντας το ίδιο φόρεμα.

beyonce.com
beyonce.com

 

 

Todd put a ring on it. #toddlovestang

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Makadsi (@amakadsi) στις Οκτ 15, 2017, 7:09πμ PDT

 

Σημειώνουμε ότι οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν στο σάιτ της Μπιγιονσέ, λίγες ημέρες αφότου η μητέρα της, Τίνα, πόσταρε στο Ιnstagram μια φωτογραφία της τραγουδίστριας όταν ήταν μικρή.

Στη φωτογραφία η μαμά Τίνα, φτιάχνει κοτσιδάκια στην πεντάχρονη τότε κορούλα της και η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει πόσο φτυστή είναι η Μπλου Αιβι, με τη διάσημη μαμά της! 

 

If Beyonce don't look like Blue on this photo!!! Getting her braids done by Toni❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Knowles (@mstinalawson) στις Οκτ 7, 2017, 12:40μμ PDT