NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ

Γεωργιάννα Νταλάρα: Συμμετέχει στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» και κερδίζει τις εντυπώσεις


Η ερωτική κομεντί «Ιδιωτικές Ζωές», έργο του Νόελ Κάουαρντ, γράφτηκε το 1930 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη και την Αγγλία. To 1931 έγινε η κινηματογραφική μεταφορά του έργου. 

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελλάδα ως «Οι Τρομεροί Εραστές» και ως «Θυμίσου τον Σεπτέβρη», με την Κατερίνα Ανδρεάδη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και την Έλλη Λαμπέτη. Έκτοτε έχει ανέβει αρκετές φορές από αξιόλογους θιάσους.

Λίγο μετά το γάμο του Ελιοτ και της Αμάντα έρχεται ο χωρισμός. Μετά το διαζύγιό τους, παντρεύονται νέους συντρόφους και ξεκινούν τη νέα τους ζωή φεύγοντας για τον μήνα του μέλιτος.

Η ζωή, όμως, έχει αποφασίσει να μην τους κρατήσει για πολύ, μακριά. Ξανασυναντιούνται γιατί επέλεξαν τον ίδιο προορισμό και το ίδιο ξενοδοχείο. Μια σειρά ανατροπών και παθιασμένων κωμικοτραγικών καταστάσεων αρχίζει...

Τη φετινή θεατρική σεζόν, το έργο ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου «Γκλόρια» και τη μετάφραση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξης Ρίγλης ( σκηνικά και κοστούμια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης και τη μουσική ο Σταύρος Γασπαράτος).

Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Μιχάλης Οικονόμου, Γεωργιάννα Ντάλαρα, Έφη Γούση, Αμαλία Αρσένη, Γιώργος Παπαπαύλου και Παναγιώτης Σούλης ενσαρκώνουν τους ήρωες της ιστορίας που κρατά αμείωτο ενδιαφέρον των θεατών από την αρχή μέχρι το τέλος της με την πλοκή της και τις απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών. 

Η Γεωργιάννα Νταλάρα, μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, κέντρισε το ενδιαφέρον με την ερμηνεία της και την παρουσία της επί σκηνής.

Στην πρεμιέρα της παράστασης, το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, το «παρών» έδωσαν οι γονείς της, Γιώργος και Αννα Νταλάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA (στη Βασιλική Ακαδημία Θεάτρου) στο Λονδίνο.  

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency